tak, světla už se mi někde v německu balí..a o víkendu dostala Berda chromové mřížky ventilace, taky neonek k popelníku - ten se stejně používá jen na mobily..no a ještě na příští víkend čekají stříbrné západky do dveří a někde na cestě jsou i chromové kličky..Jediné, co se nepovedlo, je ten rámeček
tak teď jsi mě dostal.. Jj, světýlka nahodím jak to půjde. Chci se zeptat, měli jste problém se zabudováním, jde mi spíš o dráty, museli jste prodlužovat, nebo zkracovat? Díky
už jsem domluvená s kamošem, přiveze mi světla z Plzně a hned o víkendu je i zapojíme..dělal mi i ty zadní, tak si s tím určitě poradí.. Já se těším jak malá
Eponko tak to už jsme dva co máme tyto světýlka ... je to prostě nádhera.
Jen malinkou chybku to má ... dej si tam chromovky žárovky misto těch oranžových na ty blinkry a bude to 100%
Jen tak dál ...
tyto světla mám taky a začali mi praskat skla parabol,asi ten plast nevydrží ten žár,jsou to asi šmejdy,dám origo a budu mít klid a alespoň i motůrky budu moci využít...nejsem s nima spokojen budu reklamovat
Ondřej Sládek píše:tyto světla mám taky a začali mi praskat skla parabol,asi ten plast nevydrží ten žár,jsou to asi šmejdy,dám origo a budu mít klid a alespoň i motůrky budu moci využít...nejsem s nima spokojen budu reklamovat
Od koho je máš ... já v pohodě
Nemáš tam moc silné žárovky, než je origo