jesně dali mě vinu,jak jinak auto sem pojištěny neměl takže dostanu prt.Jestli to bude někdo chtit na přestavbu motor je ok X14XE.Zkušenost pro přiště,jinak kdyby jste věděli o nějaky corsičce pěkny nebo tygře dejte vědet Díky
narazník vleku od kamionu mi zejel přes masku a světlo,vytrhl mi špičku z blatlikem servo je ještě v haji a asi rupla hadice od chladiče.No a vzadu,naprava asi vytržena neni jen ohnuta¨,blatník je schrnutej jdou špatně zavřit dveře.To opravovat rozhodně nema cenu koupim jinou nebo tigru a začne se bohužel na novo
je ji skoda hlavne si kup 16V kastli aby ti sedeli silentbloky motoru a doufej ze to neodstrojis jako ja kvuli laku a zjistis ze budes jen a jen vyvarovat delal sem to po praci caa 2 mesice ale muzu rict ze tam nemam kousek shnilek a nebo podobne .... jinak to prehazovani je jen o tom jak rychle povolujes a utahujes srouby ......
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
No opravovat nic nehodlam a shanět bez papiraka a přehazovat všechno,na to nemam prostředky ani garaž to by mi to musel někdo udělat.Na to prdím koupim nějakou s tim samim motorem nebo Tigu nechci litrovku ani 12cku ten motor v Corsičce dělal divy.Necham si sedačky volant atd něco co se da použit a poputuje bohužel asi na vrakač