Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

berry můžu ti sehnat úplně ten samej centrál s alarmem na DO co mám já.. kámoš je prodává.. jmenuje se to myslím light security... a dohromady se vším všudy to vychází cca na 1500 nebo 1600 (centrál, alarm, DO).. ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

A je schopen to namontovat, popřípadě za kolik?
Hele uměl by někdo z vás namontovat el. okna na corsy je to nějakej problém tam dát nějaký uni? :?:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Co z o to uni se udelaji, s kamosem jsme se o tom bavili, ale chtelo yb to sehnat origo plasty s tlacitkama a nejak se to uz namontuje,ale sehnat to :wink: , jinak premyslel sjem o centralu jen rucnim ten bych sehnal za 350 -400,- a dalku bych sehanl za 1000,- ovsem chci bez alarmu, ted bude garaz tak Gertruda bude v suchu a teple a za druhe mam spatne zkusenosti :wink: tak kdyz uz tak jedine bez alarmu
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jak myslíš ;o) moje moto bylo, když už to kupuju a je to za stejnou cenu, tak radši i s alarmem... protože přeci jen furt nestojíš u sebe doma v garáži ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jo to mas pravdu kazdopadne penizky na nejblizsi upravy pujdou ted an letni pneu a kolecka, mozna budeme zavarovat ten zadni znak na kufru a vubec ho zahaldit a vyfuk uz by to chtelo nejaky a filtr, to jsou nejblizsi upravy do budoucna, svetla podvozek musi ted pockat, byt ma prednost
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jj to tě chápu.. mě se naštěstí lednička včera rozeběhla.. takže můžu zase investovat do auta..;o) jinak ten výfuk máš u mě ;o) počítám s Tebou ;o)) já už se těším až postavím auto na značky a sjedu si do Demona u kolína na ten duplex ;o))

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No taky jsem na to tvoje zvedavy a navic jsem rad ze ten vyfuk si vymenim sam, jak jsem byl u kamose tak tam emli novou koncovku lhece DTM ovalnou tak uz bezeli spekuace zada se tam nenevari,ale ten tvuj tam pujde jak nuz do masla a uz at se vsichni sejdeme na enjakem sraze 8)
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak ted o vikendu uz jsme prezouvali na autech na letni kola tak uz mam ty elektrony ty orginaly a nove pneumatiky Pirelli P6000 power 185/60 14"
Na dvou fotkach jsoiu kola jen tak od mami jsme udelal takove VT :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
eesper
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eesper »

tydle kolesa mam taky..zatim teda,pak je necham na zimaky az koupim novy kola :)
OPEL CORSA 1.4 16V :-)
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

No vidíš a je klid už jsou kola :wink:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No jsem rad ze uz tam jsou ono je to o hodne lepsi nez 13" plechy 165/70 a hlavne necitim skoro uz zadnou diru nic je to o hooodne lepsi na tech plechacich, takze zase dalsi tyden co se an aute neco udelalo, pristi asi nic to jsem pryc a ten dalsi taky,a le pak uz by snd mohl byt vyfuk nebo svetla 8) nebo filtr :wink:
Obrázek
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Měl jsi tam dát ty kola co jsi přikládal :wink:
jinak se budeme muset domluvit na tu mojí čistotu aby jsme ji trošku upravily :zmateny:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To se urcite domluvime,a le az budu o vikendu v Praze, ted tady dva vikendy nebudu, nebo bychom mohli po praci nekdy, kdyz bude hezky, no dalsi vec sad uz bude nove radio a ten vyfuk, za ktery chci podekovat Bloudovi 8) :D
Obrázek
MiniMike
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

tak ty si fakt rychlik ;-) ale pekne ;-) zavidim, ze uz jezdis na letnich ;-) a slusi ji ;-)
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jo dekuju a tobe dvojnasob, jinak bych nejezdil :wink: a musim rict ze je to fakt rozdil v komfortu jizdy a vubec ve stabilite v zatackach,a le musim zajet ty gumy nemaji vubec nic najeto ted 7 km, tat rikal ze novy se zajizdeji asi 200km ale to je za chvili, no skoda, za tam nejdou ty mami :lol: :lol:
Obrázek
Odpovědět