Náhrada za corsu aneb co po ní
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- System
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
- System
ale je to diesel;) a když se podívam na http://auto.idnes.cz/zpoved-mechanika-s ... jetiny_fdv přestávam hodnotit auta podle km
i s malým autem jde zahrát velký divadlo
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- System
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
no zrovna passata bych po vlastní zkušenosti už nebral. to raději golfa, je tam jednoduší náprava, není to tak těžký. na druhou stranu v passatu je větší komfort a asi i bezpečnost.
u nás v servisu mi říkal šéf je mu asi 60 a auta dělá celej život, že se toho němcí zbavujou a mi to tu kupujem, ale hlavně passat není moc dělanej na ježdění do práce cca 20 km.
což je podle mě fakt, vozit každej den přes tunu a půl sám do práce nevím no, na to mi stačí moje corsa
u nás v servisu mi říkal šéf je mu asi 60 a auta dělá celej život, že se toho němcí zbavujou a mi to tu kupujem, ale hlavně passat není moc dělanej na ježdění do práce cca 20 km.
což je podle mě fakt, vozit každej den přes tunu a půl sám do práce nevím no, na to mi stačí moje corsa
- System
janý no, tomu rozumim...ale Céčko kolem 40tisíc neseženu a béčko mi připadá malý.Chtěl bych něco většího a hlavně diesel...ale jako student Vš mam poměrně omezenej rozpočet.Takže uvažuju bud o passatovi nebo o vectře (zatim favoriti)...a i když mam oplíky rád, něco mi řiká že pašík bude kvalitnější...
- Fidor
- Kontaktovat uživatele:
Hele za ty peníze.... Jako 300Tkm neni na tohle auto vůbec moc, budeš jezdit za 4,5-6 litrů nafty což je krásný na takovýhle velký pohodlný auto. Je trošku starší ale pokud bude v pořádku: jako co nejmín koroze, nikde nic nebude klepat atd. nebál bych se toho. Samozřejmě že se nevyhneš takovejm těm běžnem udržbám jako budou přední ramena čepy, brzdy, rozvody nejspíš...
Ale k zymyšlení by stálo jestli při tom kolik toho za rok najezdíš (15tisíc Km je celkem málo) se ti vyplatí diesel
Ale k zymyšlení by stálo jestli při tom kolik toho za rok najezdíš (15tisíc Km je celkem málo) se ti vyplatí diesel

Opel Tigra 1.4 16v + PowerBox by Tiger.s
- System
pro diesel jsem rozhodnutej...radši vydam po prázdninách trošku víc peněz, než pak honit každou korunu na dojíždění do školy (benzín za 35 a možná víc+šílená spotřeba, corsa sice žere cca 6 litrů, ale pokud půjdu do něčeho většího 8litrů už je pro mě prostě moc)
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak u diesla ti to trošku dohoní zákonný a údržba (filtry). a co třeba golf III
když seženeš už tdi 66 kw tak je to parádní auto. velikost akorát, perfektní motor, malá spotřeba.
a s passatem jezdit za 4,5 L podle mě dost nerealný. měl sem 85 KW PD a pod 6 jsem se nedostal nikdy. většinou okolo 7l a to jsem jezdil normálně žádná brzda ale ani žádný závody. přeci jen je to těžká kráva s 5kvaltem
když seženeš už tdi 66 kw tak je to parádní auto. velikost akorát, perfektní motor, malá spotřeba.
a s passatem jezdit za 4,5 L podle mě dost nerealný. měl sem 85 KW PD a pod 6 jsem se nedostal nikdy. většinou okolo 7l a to jsem jezdil normálně žádná brzda ale ani žádný závody. přeci jen je to těžká kráva s 5kvaltem
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Keil už nepatří k nám
Chválim VWčko .. mě se G 4 moc nepáčí .. mam radši hrany .. já osobně bych po corse byl pro
Golf II 1.6 GTD

Chválim VWčko .. mě se G 4 moc nepáčí .. mam radši hrany .. já osobně bych po corse byl pro
Golf II 1.6 GTD
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: