suby>> 3500,- ale zase mi zničil tu mojí krásnou mřížku.. s ní budu muset zejtra něco vykoumat či koupit novou...
Snad budu jezdit dost dlouho. Prej je moje auto zabiják, mám vadný přední tlumiče. A o pružinách to radši nemluví...
Ahoj beruško,tak ať ti to lítá Já budu měnit hlavu a nebo možná celej motor,ještě uvidim. Takže vzhledem k financím je pro mně Prágl v sobotu pasé. Což mně dost s**e
Havli>> tak to je škoda broučku no tak finance bych zrovna nerozebírala, zrovna taky nejsem moc při penězích.. snad to nebudeš mít tak strašné, mě taky strašili 35 - 40 tisíci....ale Prahu si nemohu nechat ujít.
Tak si to v Práglu užijte, ať Vám vyjde počas A hlavně foťte at mate co dát na forum. Jak tě znám namrskáš aspon 150 fotek,viď. Tak dobrou letim na noční.
tak už se mi někde balej M3 zrcátka. Konečně, donutila mne k tomu jízda po dálnici,kdy se originální zrcátka klepali tak, že jsem v nich nic neviděla...
Jsou s Led blinkrem a elektricky ovládaný, tak mi tam snad půjdou... a snad to nepotento až je budu instalovat... ale vždycky něco zbyde, že???
Suby>> tak musim přiznat, že teď jsi mne dostal... zrcátka v elektrice nemám... sakryš, no jo už si toho vědoma jsem, bohužel je tedy blbý že už zrcátka někde putují poštou...
jsem prostě aktivní jakl průjem
jak na zrcátka tak na neony pod auto, faktnevim, co s těma neonama budu dělat