port777 - Corsa C 1.7DTI
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Robin
Koukej ty věcičky dát do moji sekce "výdrž dílů"
Zdravím!
Moje Corsa je o 2 roky mladší a ani se mi nechce věřit, že mě tahle součástka tak brzy opustí
Popravdě, před pár dny jsem měl honičku s pol. a musel jsem dost tvrdě skočit přes žel. přejezd a po té ráně bych se nedivil, kdyby mě odešel nějaký, nebo všechny silentbloky
Budu se na to muset podívat a snad abych to raději preventivně vyměnil.
Z fotky to nepoznám..co to vlastně drží ?
PS: Ten spodek vypadá dost orezle, nebo to je špína? Na fotce vlevo dole..
To bych urychleně ošetřil. U mě to zatím vypadá snad neporušeně, jako z výroby..

Zdravím!
Moje Corsa je o 2 roky mladší a ani se mi nechce věřit, že mě tahle součástka tak brzy opustí

Popravdě, před pár dny jsem měl honičku s pol. a musel jsem dost tvrdě skočit přes žel. přejezd a po té ráně bych se nedivil, kdyby mě odešel nějaký, nebo všechny silentbloky

Budu se na to muset podívat a snad abych to raději preventivně vyměnil.
Z fotky to nepoznám..co to vlastně drží ?
PS: Ten spodek vypadá dost orezle, nebo to je špína? Na fotce vlevo dole..
To bych urychleně ošetřil. U mě to zatím vypadá snad neporušeně, jako z výroby..
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
Hamerite taky používám, třeba na zadní bubny, který jsem byl línej brousit do bezvědomí,ale na tohle bych to rozhodně nepoužil.
Kamarád je klempíř, který dělá i lak a nedávno mě renovoval veterána a doporučil mě nastříkat prahy takovým "gumovým" nástřikem, kterému říká "pupíkatej". Je to odolný proti kamínkům a je to na pohled takový "pomerančový", jako by plastický. Samozřejmě se to dá pak nastříkat barvou vozu..
Já mám u Corsy taky už místy od kamínků pryč barvu a budu to řešit takto:
umyju to, odmastím, (brousit nemusím, páč tam rez není) a pak to stříknu tím gumovým a to stříknu sprejem s barvou vozu a na to lak (bezbarvý).
Ten sprej stojí asi 300 kč a občas se hodí.
To gumový nevím jak se jmenuje,ale tam kde míchají barvy to budou jistě vědět..
Kamarád je klempíř, který dělá i lak a nedávno mě renovoval veterána a doporučil mě nastříkat prahy takovým "gumovým" nástřikem, kterému říká "pupíkatej". Je to odolný proti kamínkům a je to na pohled takový "pomerančový", jako by plastický. Samozřejmě se to dá pak nastříkat barvou vozu..
Já mám u Corsy taky už místy od kamínků pryč barvu a budu to řešit takto:
umyju to, odmastím, (brousit nemusím, páč tam rez není) a pak to stříknu tím gumovým a to stříknu sprejem s barvou vozu a na to lak (bezbarvý).
Ten sprej stojí asi 300 kč a občas se hodí.
To gumový nevím jak se jmenuje,ale tam kde míchají barvy to budou jistě vědět..
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
když to uděláš jan barvou a nalakuješ tak to zase po zimě budeš mít znova ve stejném stavu. Já bych to ošetřil na těch spodních místech tímlhle: http://www.drostra.cz/?PID=12443&tabid=11 a když už v tom budeš tak pořádně a všechno na polaze 

1,0 12V
-
tak som sa dnes pustil do tych bubnou ked bol cas..
pouzil som taky drotovy nastavec na vrtacku, specialny sprej na tuning tepelne odolna rychlo schnuca farba aplikovatelna aj na hrdzu odolna vselicomu:) a daky ten smirgel:) to cistene nezelam nikomu:) na predok uz neostal cas snad zajtra alebo cez tyzden .
pouzil som taky drotovy nastavec na vrtacku, specialny sprej na tuning tepelne odolna rychlo schnuca farba aplikovatelna aj na hrdzu odolna vselicomu:) a daky ten smirgel:) to cistene nezelam nikomu:) na predok uz neostal cas snad zajtra alebo cez tyzden .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa-C 1.7 DTi 16v r.2001
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele: