Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Vtomas, Svoby

Odpovědět
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Já sem tam měl už trubku místo středu a v pohodě, líbí se mi ten zvuk, zadek už začal hnít tak sem to pleštil flexou hned za katem a ted stojí v garáži, budu to dělat nové až dozadu tak proto sem se ptal jestli mám kupit rezonátor na střed nebo to mám nechat tak, sem myslel že to tomu pomůže cosyk. Vidím to asi tak, že zatím bude za katem až po max. průchozí koncák jen trubka a rezonátor hodím později místo katu až bude vypadat na odpis to pleštím hned za svody a bude.
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
Fošna

Příspěvek od Fošna »

Mám dotaz... schnil mi katalyzátor a chci si místo něj dát jenom trubku :) Bude to mít vliv na spotřebu a na jízdní vlastnost??? STK a Emise neřešte... ta trubka tam bude dočasně, než si našetřím na sport. katalyzátor 8) Dík za odpovědi
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Měl jsem to taky a v pohodě,spotřeba stejná,výkon beze změny,jen je třeba podmáznout emise :lol: :lol: smrdí to jako 105-ka :lol: :lol:
Fošna

Příspěvek od Fošna »

To ti věřím :lol: Už mi to taky smrdí :lol: Technická nebude problém... děda byl automechanik a má na STK známý :wink:
Zafira A Y20DTH (100PS)
Sqetch
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sqetch »

Ja bych se na cely sport kat vys*al :-D Kdyz uz to budes delat tak bych tam dal rezonator ..nestoji to tolik jako sport katalyzator a ucel to ma myslim skoro stejny :-D
C14NZ
Obrázek

Obrázek
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Tady maj různý UNI katy, :arrow:
http://www.vyfuk.com/eshop/obchod.htm?p ... 0911x0.htm
Vlevo Univers.Katalizátory
Fošna

Příspěvek od Fošna »

Havli: Dík... asi půjdu do toho univerzálu :wink: Novej od Bosalu stojí 6000,- :roll: A na to se jim můžu vy**at :evil: Jen doufám, že ten univerzální vydrží aspoň tři roky :roll:
Zafira A Y20DTH (100PS)
Sqetch
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sqetch »

Velbloud: Ja myslim ze C16xe bude mit akorat jine vrtani a mozna zdvihovy objem, ale hlava by mela byt stejna. Tudiz i svody. Ale nic nezarucuju ..:-D
smazana citace by tox :roll:
C14NZ
Obrázek

Obrázek
Robin Benett

Příspěvek od Robin Benett »

Cross27: pokud bych řešil výkon u výfuku a zvláště u tak nízkého obsahu,pak bych v první řadě asi volil svody, i když je to ta nejdražší část soustavy ( skoro)....
smazana citace by tox :roll:
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

doporuci mi nekdo nejakej fajne rezonator,kerej ma super zvuk?v tomhle se nevyznam dekuji :)
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Kubina: Já bych tam nedával nic.. jen trubku a hotovo.
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

u rezonatoru pisou cca 10% zvyseni vykonu?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

vyndání katu a navaření trubky taky něco malinko přidá.. jestli se honíš za výkonem.. začni třeba chipem.
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

ja chci jeste vylepsit zvuk,chip pozdeji,ten rezonator je podle me dobry reseni a ani nestoji tolik,ale nevim jestli se nejak lisej,jestli ma kazdej svuj zvuk nebo jak?
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Zvuk dělá obsah motoru. Já to udělám tak, že vyhodím kat.. navařím trubku.. výfuk mám remus a změní ti to taky zvuk na sportovnější.. takové víc uřvané to bude.. protože kat nebo rezonátor a ten střední díl ti ten zvuk utlumí.
Odpovědět