AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

jj pěkný :D
I German Style !
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

jo to verim vzdyt ja kdyz to dam dokupy tak na tom asi nebudu ani tak jako ty :roll:
jestli to dam dokupy :-( zatim to moc ruzove nevypada :cry:
jinak jeste k tomu platu logo je mirne nakrivo :lol: ale toho sem si vsimnul az kdyz to bylo prilepene :oops:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

dotaz k instalaci :-) pokud budu pripojivat k radiu signaly je nutne puvodni kabely k reprum odpojit?
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxik-q píše:dotaz k instalaci :-) pokud budu pripojivat k radiu signaly je nutne puvodni kabely k reprum odpojit?
toxiku to moc nechápu, ale jestli myslíš tohle?

máš ISO konektor a z něj vedou kabely k reprům do dveří skrz rozpojovací průchodku s piny - na konci je na origo repra svorka
můžeš to klidně nechat ničemu to nevadí jelikož ty tu svorku na repra nepřipojíš
záleží jak vše uděláš
myslim a na 100% vim, že origo průchodku s 2,5qmm kabelem nepoužiješ jelikož kabely na piny sou jak nítě a tím pádem se mrkni na průchodku

já to udělal takhle:
jelikž sem nechtěl dělat do dveří další gumovou průchodku a musel jsem trošičku poničit origo s piny - n férovku jsem prohnal průchodku na kraji 8mm vrtákem a kabel sem protáhnul skrz ní
.....není to sice nic extra a je to taková prasečina, ae když nechceš vrtat do dveří další průchodku tak moc variant nezbejvá :roll:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Vtomas: no tak predemnou uz se v tom nekdo vrtal takze tam ani uz ty rozpojovaci pruchodky nemam mam tam misto ni jen diry skrz ktery je protahnuta buzirka a v ni natahany vsechny kabely :roll: takze jak rikas ty prasecina, proste majitelka co to mela predemnou si to enchala udela neodborne a bylo to memneiy protoze k repro do dveri vedou 4 kabely z kterych se vyuzivaji jen dva :lol: takze to stejne asi vsechno vykucham a natahnu znova :roll:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

no tak to je v poho, že sem tě pochopil

jinak už sem viděl rádia teda většinou DVD které mají vypnutí interního zesilovače
....ale jestli už to má takhle dojebaný jako já tak bych možná ty kbely vykuchal - budou tam zbytečný
a ISO na repro přímo z rádia ani nepřipojuj aspoň ušetříš nějaké místo za rádiem
a že je ho tam kurevsky málo - a že tam přibudou ještě signály
...a ty máš jak výstup z rádia RCA?
bejvaj buď přímo cinch samice v rádiu nebo cinch bejvaj prodlouženy o 10cm kabelu a na nich sou cinch samice
a kolik máš výstupů - myslim FRONT a REAR
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

mno kdybych nemel RCa tak o zesilovaci ani neuvazuju ale bylo s tim tak nejak pocitano kdyz sme ho kupoval :-) Pioneer DEH-4900IB 2x RCA vystup pisou predek zadek nebo predek a sub :roll: http://www.audioland.cz/Pioneer/Pioneer ... g1361.html cinche sou myslism primo na radiu bez kabelu ale tak snad se to tam vejde ty signaly maj kratky konektory :roll:
jak to myslis s tim nezapojovat iso na repra?
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxiku jako 2xRCA nebo 2páry RCA?

jestli jen jeden pár tak to bude potřeba ještě vidličku Y signál
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

2pary :oops: ma to vzadu 4 cinche :wink: predek a zadek, nebo predek a subwofer :roll:
stovi

Příspěvek od stovi »

koupil sem coscu B a potřeboval bych poradit s tím orig rádiem car 300,nepřišel sem na to jak uložit mé oblíbené stanice do předvoleb 1,2,3 adt.,dík za radu
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

když dlouze podržíš tlačítko (???) asi teda :D
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

stovi píše:koupil sem coscu B a potřeboval bych poradit s tím orig rádiem car 300,nepřišel sem na to jak uložit mé oblíbené stanice do předvoleb 1,2,3 adt.,dík za radu
nemám sice origo rádio,a le je to určitě to co napsal PDK
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

hoj chlapy;)chtěl jsme se zeptat jetsli můžu magnat 360 classic (GLADIATOR) napojit na ty zesílený vztupy z autorádia;)protže tohle nemá prostě ten HI vztup a měl jsme normálního cklasica 360 a ten je měl a tenhle tonemá tak já jen jetsli t otřeba neudělali žeto jde zapojit normálně na ty cinche;)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

počkat počkat teď tě vůbec nechápu mám v tom sakra guláš

ty máš rádio a není na něm cinch výstup nebo jak
tak sem to pochopil - zesilovač musí mít vždy nízkourovňovej vstup na cinch - jíný prostě nejsou
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

já vím vysvětlil jsme to blbě:Dtak od začátku:D mám rádio Sony GT610 má prostě výstupoy na zesik normál prostě na sub a tak mylsí mež 6 jich má;)jenež na yt já t odávat nehcci pášč si pak nemůžu štelovat přední zadní no tak prostě měl jsme dřív ve starým autě tu 360tku normální a ta měla na předzesílenj vztup takže normálně ty zesílenáý signály z rádia jsme tam napol a zesik mi to posílil a dál jsmeto vedl do repra jenež tenhel nemá ten konektor na HI vztup tak s epráěv ptám jestli to třeba nemá protže můžu na ty chiče zapojit předzesílenej jetsli už t onení třeba jendo a nebo jetsli to prostě nemá vztup na předzesílenj;)chápeš:D jetsl ine ještě nějak dovysvětlím:D
Odpovědět