Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
kubina: k čemu je stavitelnej podvozek bez kol na kterých to můžeš snížit sry ale musel sem si rejpnout jinak předek u smithyho je v poho, má plastový lízo takže bych to už víc nesnižoval, sníží pružinama
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
ne ale už sem je i zabalil!!! ale ještě sem se nedostal na poštu
jinak kapotu bude mít smithy určitě, jen jde o to kdy ji nalakuju že?
dobře slibuju že až dodělám zkoušky tak kubinoj pošlu pneu, smithymu nalakuju kapotu a já doleštím kola a udělám kompletní zástavbu kufru:D snad to za ty 3 týdny stihnu