Pokec o všem a o ničem IV.

Příspěvky které pozbyly platnost,topici bez většího ohlasu a vše co už není aktualní ,ale je škoda smazat

Moderátoři: pdk88, nezdvorak

Zamčeno
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

já nemyslel hned, až budeš mít čas....zjišťuju info, taky se na ně chystam
I German Style !
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Cao lidi jak se vede
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Pánové co budete dělat o víkendu?? já už se tak těším na zítra... konečně nasazuju nový nárazníky... obouvám kola a dolaďuju autí aby mohlo do týnce ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

já doufám, že zítra přijede do Břeclavi zepár Corsičánků a že dáme panáka mimo jiné i jako vzpomínku na koření jihlavského celorepublikáče - tedy na severní sekci CC.... :opilec: :twisted: :angel: :lowrider: :jezdit_konik:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Já budu celej víkend v práci. Zaskakuji na noční...
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak preji vsem hezky vikend a zitra taky jsem ve worku tak se mejte 8)
Obrázek
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Taxi to dnes vesele frčím do práce a z ničeho nic se za mnou objeví stará Lada, nějakej čúrák (pardon za ten výraz) a lepí se mi na prdel, jede jako prase, furt chce předjíždět, jsme na okresce, já si jedu předpisových 90 km/h, za řevu motoru mě předjíždí, před ním stará škodovka, která si jede pohodových 80 km/h a páč silnice není zrovna z nejlepších, tak je to tak akorát....no a včíl ten chlap v Ladě, začne trúbit jak vzteklý, škodárnu chce předjíždět, podjíždět, prostě magor, jen vidím, jak řve cosi na toho chlápka ve škodovce....taxem se vytočil, no a když jsem se vytočil já, taxem vytočil i moji Corsičku, předletím Škodárnu a valím za tím zmrdem (znovu pardon za výraz), ten jak mě vidí ve zpětným, tak dupe co to dá 110, 120, motor mu řve div nevyletí z auta...během pár vteřin mu při předjíždění se 140 km/h na tachu pěkně v klídku na čtverku ukazuju vztyčený prostředníček ,načež si poťukám na čelo a mizím mu z dohledu a poplácávám po volantu Korsičku...chvíli na to opět zpomaluju na předpisových 90 a za minutku už vjíždím do města, a ejhle, shrzený závodník v "nadupané Ladě" je pokořen pidi jednolitrem a drží si ode mě ve městě náležitý odstup, div se čtyřicítkou nevleče......Tak takový jeden krásný zážitek ze stereotypu všedního dne....určitě něco podobnýho všichni znáte...ale tož nezaškodí o tém sem tam napsat
...
takhle si nalepit značku Opel corsa 1.0 na GSIčko, to musej být teprve zážitky :twisted: :twisted:
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to znam a nekolikrat a nejen s takovym verkama a le treba blbecky v octavkach nebo passatech a podobne proflaknutych aute a nejelepe TDi a nebo v uplne prorezlych felicii favoritu nebo 120 obcas se taky divim ze to rozjedou na takovou rychlost kdyz vidim v jakym optickem stavu je to auto , to bych se bal i kolem nej projit aby se nerozpadlo a oni si jeste hrajou na zavodniky :lol: :lol:
Obrázek
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Přesně BERRY! By mě fakt zajímalo, co se honí hlavou člověku, který má fávo s kastlí prorezlou skrz naskrz, kterýmu to už při 70 km/h vrže jako by se to mělo rozpadnout a který to napaluje na 130...takže všude kolem lítaj díly z jeho auta.....když se chce zabít, je to jeho věc, ale když tohle aplikuje při předjíždění jiných, to už ani není člověk vylízanej, když takhle jedná....tihle lidi snad v sobě maj nějaký ten x faktor či co... :lol: :lol: :lol: :roll:
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ti maji debilfaktor :lol: :lol: ale plne s tebou souhlasim k tomu nejde co dodat 8)
Obrázek
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

kuci kde bych sehnal gumove lizo pod naraznik po faceliftu? :roll: a cca cena? nejlepe odkaz :lol:
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jukni na www.aci.cz nebo na vrakac 8)
Obrázek
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

:lol: no na vrakaci se tady v okoli nechytnu ani s naraznikem natoz s lizatkem :lol:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=16182 tenhle je ale na pred facelift ne? teda alespon si myslism ze mam ted na aute uplne stejnej :lol:
http://www.e-cat.cz/p-2188/opel/corsa-b ... 101_861103 a jiny sem nenasel :-(
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ano ten prvni je na predfaceliftem a ten tam nejde co Styxxy uz zkousel 8) a ten druhy fakt nevim takovy divny ale asi taky bude ten predfaceliftem :(
Obrázek
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

no prave po face sem nikde nevidel :roll:
Zamčeno