Zadek v poho,předek taky neškrtá,ale to KW mam tak v pulce zavitu,takže by to šlo posadit uplně na zem ale musim říct,že na živo je to 100x hezčí,jinak spokojenost nejvíc
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Tvoje Koza je panáčku fakty pěkná, není vyhrocená a tak to má být, pěkněj kousek, dej do kupy ty zadní vrata a bude to naprosto super, jen ještě k tomu co písal "nezdvorak", já bych boční lišty nechal, mě se tam docela líbí, jen je asi nemáš v laku vozu, že? A ten xsindl na přední kapotě, vypadá příšerně, nevím, že to tama všici dáváte, vidíte vůbec někdo jak strašně to vypadá??? Já rozumím tomu účelu, to nikomu nezapírám, vím, že na tomhle místě Corsa obvzláště trpí, ale to bych raděj každý 2 roky lakoval, než bych si tam dal tohle, a to se nebavíme o koeficientu odporu vzduchu Cx, všichni chcete výkony a dáte tam tohle? Promiň za výjev mého názoru a kdyžtak ať mě adminí vymažou, ale musel jsem vyjádřit svůj názor.
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
Proč i ty lišty, vždyť to s nimi nevypadá vůbec špatně, když by byli v laku, víc obludná mi přijde ta kůže. Na nálepky jsem zapomněl, ty dej opravdu taky dolů a k dokonalosti už zbývá jen C20XE i když Tvůj motor je naprosto super, hned bych měnil za svoji C16XE, závist.
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
Lišty si nechám,možna je dám s těma klikama do barvy,ale aby to neslezlo s těch klik,přece jen se na ně pořád hmatá?jinak koženku asi nechám,možná koupim kratší,a nálepky taky nechám,dneska jsem potkal 3x policajty,a všichni tak čuměly asi na moje kola
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Proč? dyť koukaj max o 1cm,to neni ani vidět,ja to okecam
smithy se tak bát nemusí, ale ty by ses měl bát hodně kola ti lezou, předek ti upadl na hubu a ti dělá bordel z výfuku, bejt tebou tak když vidím policajty tak se držím co nejdál od nich