Nic moc vím a stydím se za to snad se to zlepší po 4klapce a softu v řj
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Auto pěkný. Akorát zbytečnejch tajností s 4 klapkou. Ještě jsem ji nepotkal po "domácku" předělanou aby fungovala. But to mělo spodek nebo vrch. Jediný řešení který by bylo je mapovatelná jednotka. což už jsou levnější karbece. Ale jsem zvědavej jak dopadneš. Určitě bych to chtěl vidět naživo. But opatrnej na bohatost směsi. abys nemusel kupoval písty...
No víš ono to udělat tak aby to fungovalo není nic jednoduchýho a levnýho .... A nebudu tu dělat návod někomu aby to odemě jen okopíroval to vážžně ne .. už jsem dal zbytečně 3tis za něco co nakonec potřebovat vůbec nebudu ...
Jojo samo že nastavitelná jednotka by byla super ale nechám to s tou eds ph 3 a regulátorem tlaku .. Co se týče bohatosti budu mít na ni budík sece ne s wideband lambdou ale pro info to bude naprosto stačit ..
karburátory jsem mohl mít za velice dobré peníze ale tu spotřebu bych nechtěl vidět ... Přec jen stím denně jezdím
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
hele, ten vetrak na chladici vypada jako ten z calibry, jak budes resit to, ze ten vetrak vzduch netlaci, ale tahne... tzn takhle bude skrz chladic nasavat vzduch od motoru ven do narazniku.... coz treba za jizdy se mi nejevi jako vubec idealni reseni...
Přehodím polaritu na motoru ne
A je to origo muj z corsy
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tak na to jsem zvědavej jak to chceš naladit, aby se s tou klapkou dalo normálně jezdit. Už to tady někdo řešil. Luky nebo takovej někdo. Byl jsem za ním v tušim v Šumperku, ale taky nedořešil. Já osobně bych řekl, že nejschůdnější je. Aspon v poměru cena/koně/použitelnost. Naroubovat tam turbo. Calibra turbo plus chip + větší intercooler+jinej regulátor tlaku paliva=330ps A můžeš s tím jezdit kolem zeměkoule.Možná i c20xe s turbem, ale dal bych T písty a uškrtil tlak turba tak na 0,6 baru. Ale držím palce