X12SZ DD_corsa
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: X12SZ DD_corsa
Zlata vectra panove 

Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON

-
Tak ty tam máš řetěz. Jinak si nemyslím, že by jsi měl o dost levnější čepy, silentbloky atp 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
no a řetěz je "doživotní" takže asi jako olej v převodovce
k tomu řetězu ty vyměníš 4x řemen atd a na DTI se vymění 1x řetěz... takže co je levnější?
čepy a silenbloky nejsou nic extra drahýho

k tomu řetězu ty vyměníš 4x řemen atd a na DTI se vymění 1x řetěz... takže co je levnější?

čepy a silenbloky nejsou nic extra drahýho
-
Ale to můžeš ten řetěz porovnávat i s Corsou
Ten řetěz jsem samozřejmě myslel tak, že Petr nemusí rozvody řešit narozdíl ode mě. Jinak logicky brzdy mám dražší, jelikož mám větší kotouče. Hlavně bych spíš O1RS porovnával s Astra G OPC(která mi jen tak mezi námi taky nepřijde moc sportovní), stejně tak O1 a Astra G.

Prosím ->
Prosím ->

-
počkej chceš říct, že
1456kč (1U2 RS) je víc jak 1589kč (2,2DTI)
a to jsou to kotouče stejné kvality
ceny autokelly
navíc vectra ma tyčky stabíku kovový, kdežto octy maj ten šilenej plast
1456kč (1U2 RS) je víc jak 1589kč (2,2DTI)

navíc vectra ma tyčky stabíku kovový, kdežto octy maj ten šilenej plast

-
Já teda předpokládal, že větší kotouč bude dražší. V tom případě nevím, co tu Petr vyskakuje s levnými díly 

Prosím ->
Prosím ->

- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Predni kotouce 900 bosch oba destičky trw 800 , zadni ate kotoučea desticky za 1000 tak podte mi kluci . 

Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

- deaddream_corsab
-
tak maš doma co ti smontoval kolega čobol 

- deaddream_corsab
mám to k čemu sem sa dostal ,písal sem to už,byla to nahoda ,al enevezmy za par tisíc auto v celkem dobrem stavu v kombi verzii kteru tak či tak využijem ,
a čobola si nechaj ,možno to bul aj ukrajinec alebo polak ,češi jsou líni ,teda dejte mi lidi ja to udelám
a čobola si nechaj ,možno to bul aj ukrajinec alebo polak ,češi jsou líni ,teda dejte mi lidi ja to udelám

blue b corsa
-
to je právě umění práce s lidskými zdroji
ale aspoň se za tu praci zaplatí ne jak tam v divokém čobolistánu kde dělaj na lince za minimální mzdu 

- deaddream_corsab
s tou minimalni mzdou to neni takove jak si myslíš,na linkach v automobilkach je to placene oproti iným firmam o dost lepší ,netvrdím že to neni otročina,
samozrejme ,nesmíš pracovat pod agenturov,ked si kmenový amestnanec a maš ason trošku lepší poziiciu ,technik, udržba alebo ekvivalent tak je to v pohode,
samozrejme jak kuchar casník si odsouzen na linku ,ale zas kolko zarobí taký čašník negde v bistru ? a je to asi jedno či makaš pro vag opl hjundaj kia pežot,
to že sme montažna dilna zapadu maju na svedomí politici a nie ludia ,inač nejsem človek z linky ale kludne sa može stat že budem jeden nikdy nevie
samozrejme ,nesmíš pracovat pod agenturov,ked si kmenový amestnanec a maš ason trošku lepší poziiciu ,technik, udržba alebo ekvivalent tak je to v pohode,
samozrejme jak kuchar casník si odsouzen na linku ,ale zas kolko zarobí taký čašník negde v bistru ? a je to asi jedno či makaš pro vag opl hjundaj kia pežot,
to že sme montažna dilna zapadu maju na svedomí politici a nie ludia ,inač nejsem človek z linky ale kludne sa može stat že budem jeden nikdy nevie
blue b corsa
-
ja si prošel jak linkou tak kontrolou na konci linky pak kontrolou na výstupu z fabriky a nakonec jsem skončil na kontrole kde se uvolňovala výroba v celé fabrice...
lidi mužou byt radi, že maj praci... penize dostanou a pak už je jen další problem jak s nima vyjít...
a rozhodně mate daleko líp nastavenej systém "sociálních dávek" než my tu v oranžovém království
lidi mužou byt radi, že maj praci... penize dostanou a pak už je jen další problem jak s nima vyjít...
a rozhodně mate daleko líp nastavenej systém "sociálních dávek" než my tu v oranžovém království
- deaddream_corsab
- Fošna
Když tady píšete ty nesmyslný částky za servis, tak i já jsem byl překvapenej s cenou dílů na zafiru... ale mám svý dodavatele, takže ložisko 1820,- v autokelly za něj chtějí cca 3500,- a teď mě bude čekat výměna oleje... a to je vše 

Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)