CARBON - kapota a další díly

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Erik
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Kousek laminat dodat na formu nejde... :roll:

Mrazitka jdou vice ven, kdyz to ted jen dotahnes, dat oni by skoncily ve svetle! Tam kde ted skonci, original, by to melo jit asi o centimetr ven a pak dotahnout... Ale stejne nevis jake tvar...

To by se chtelo predni cast s nova udelat, nebo cele, s kaputou ktere uz mrazitkach ma.

Ten stredni dyl by slo dotahnout, ten proste bude kousek dal, ale u mrazitkach do bohuzel tak jednoduche neni...
"Happy are those who have dreams.... and are willing to pay the prize to see them come true"
Dudu

Příspěvek od Dudu »

erik: koukal jsem na svojí kapotu a mě světla rozhodně nejdou přes kapotu ale jsou naopak jako trochu pod ní - trochu utopený... Ono každý auto to bude mít trochu jinak :oops:
pesterio: myslím, že bych to zvládnul ale jsem z Č. Budějovic - takže trochu problém :roll:
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení :-)
pesterio

Příspěvek od pesterio »

Erik píše:Kousek laminat dodat na formu nejde... :roll:

Mrazitka jdou vice ven, kdyz to ted jen dotahnes, dat oni by skoncily ve svetle! Tam kde ted skonci, original, by to melo jit asi o centimetr ven a pak dotahnout... Ale stejne nevis jake tvar...

To by se chtelo predni cast s nova udelat, nebo cele, s kaputou ktere uz mrazitkach ma.

Ten stredni dyl by slo dotahnout, ten proste bude kousek dal, ale u mrazitkach do bohuzel tak jednoduche neni...
tak jednoduchy to neni ale jde to,,zvladnul bych to ale jde o cas..proste ho nemam,klidne tu formu nekomu kdo si na to troufne dasm at to prodlouzi..jo a na tu formu uplne v klidu laminovat jde. :wink:
pesterio

Příspěvek od pesterio »

Dudu píše:erik: koukal jsem na svojí kapotu a mě světla rozhodně nejdou přes kapotu ale jsou naopak jako trochu pod ní - trochu utopený... Ono každý auto to bude mít trochu jinak :oops:
pesterio: myslím, že bych to zvládnul ale jsem z Č. Budějovic - takže trochu problém :roll:
do hajzlu to je docela kus,,,nedavno jsem si byl v c. Budej. pro 17tky keskin na tigru......prisahal jsem ze uz tam vzivote nepojedu...je to strasnej flak....sakra jak to udelat..
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

je já nemyslel nastavovat formu laminátem- já myslel laminát na zkoušku tvaru/vzhledu po ůpravě formy :wink:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
pesterio

Příspěvek od pesterio »

hm jasne,,,tak ted uz jsem o neco klidnejsi :D ....ja se na to proste musel zeptat,,diky,,,a jeste neco,,muze mi nekdo poradit,mam uz fotky ty moji krasky :wink: ,,,teda ona je spinava a v nic moc stavu,,,to je fuck,,,chci sem nekam dat fotky ale nevim kam a co a jak. :?
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

pesterio>> členové...vložit foto a nějaké povídání...
taky mimo...ráda bych ti pomohla ale od jisté doby se do ničeho nemotám... :wink:
pesterio

Příspěvek od pesterio »

pdk88 píše:je já nemyslel nastavovat formu laminátem- já myslel laminát na zkoušku tvaru/vzhledu po ůpravě formy :wink:
asi nechapu?nevuim ale nemyslim si ze B maji odlisne kapoty na svetlech,,,ja svetla taky nemam pres,,,,
pesterio

Příspěvek od pesterio »

chtel jsem rict ze si myslim ze corsy B nemaji odlisne kapoty ani svetla,,,,vzdycky kapota prekryva svetla....
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

nééé já myslel kvůi mračidlům :)
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
pesterio

Příspěvek od pesterio »

tak ted uz nechapu vubec nic,,,bude to asi tim ze chvili pisu na tigra foru,,chvili tady a vim z obojiho hovno.
Erik
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Tak jak to vypada s kaputou? :D
"Happy are those who have dreams.... and are willing to pay the prize to see them come true"
wilcza
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od wilcza »

tyyy vole a kolik za to chces za tu srandu :shock:
pesterio

Příspěvek od pesterio »

8tis.ted se konecne pustim do kapoty na corsu B
Odpovědět