ty vado, ty to sázíš ty příspěvky jak farmář kukuřici používejte víc fci "upravit" a odděluj to mezerama jako to dělám já, aspoň se to hnedka nezasere ale moje forum to není no
kurva - já si vždycky na něco vzpomenu a chci to hned napsat - radši budu psát ty dlouhý romány
ještě jednou sorrry za tenhle zkrat
EDIT: tak az si priste vzpomenes, tak misto zaslat odpoved, dej UPRAVIT u jiz odeslaneho prispevku.... to same plati i u fotek... da se pripojit az 10fotek do jednoho prispevku.... diky MiniMike
kuci nenasel by se nejakej navod na vyrobu plata? ( myslim tim rozmerovy nacrt?) a jak ste vyresili odklapeni plata? premyslim o pouziti puvodniho uchyceni ale asi to nebude jednoduchy dikes
no ja bych ho rad mel odklapeci no precijen obcas do kufru misim dat naky vetsi veci nebo tak proste lepsi pristup bycl bych ti vdecny kdyby si neco nasel me napadlo obkreslit puvodni plato
všechno se dá zmáknout na koleně doma stačí být šikovnej a mít aspoň základní vercajk. já to plato budu předělávat až bude lepší počasí. snad i do srazu v TP budu mít hudbu v autě... furt je humus počasí no
mě mrzne v kufru a sub se zesíkama a kabeláží u stolu. čekám až spadne sníh a pak na to vlítnu. ještě dodělat tlumení ve dveřích, trochu pořešit kliku aby nenarážela do mřížky u předního středobasu a natahat kabely. to bude zase pakárna na celý den