Diky Vtomasy, tak asi pujdu do tech hertzu... Jeste mam par otazek.
Za prve, zajimalo by mne cim kuchat dvere, myslim primo plech. Nedokazu si prestavit, ze kvuli dire na magnet budu sundavat dvere a flexovat diru. (Koneckoncu flexu jsem drzel jednou a stacilo mi to

Poradte mi kdo ste se s tim jak popral? Chci mit vsechno promysleny, az to prijde abych necumel jak buk.
Za druhe jeste nevim, jestli s autem budu delat neco vic, ale stopro vim, ze do budoucna chci subwoofer (mam opel corsa B osobni dodavku, ma klasickou karoserii tridver, ale vzadu je nevyuzita rovina takze subwoofer je jasna volba. S tim je spojeny to, jestli ma cenu hnat repra jen pres radio a sub pres zesik, nebo je lepsi poslat to vsechno vcetne toho subu pres zesik. Abych proste vyuzil potencional toho subwooferu, aby to nebylo preduneny.
Posledni dotaz se tyka tlumeni, je nutny pri tlumeni sundavat mechanismus na spousteni okna a tim padem i okno? Asi je tenhle dotaz zbytecnej, ale nepovedlo se mi sundat takovou tu listu nad tapecem a vyndat tim padem tapec, takze jsem to radsi nechal bejt zatim a nevidel jsem kolik je vubec ve dverich mista.
jinak dik, tohle forum je super