viděl jsem .. nevypadá špatně, šel bych do něj, nemít podvozek
dřít nebudeš, kdyžtak dáš dorazy, pošlu ti návod i s obrázkama, jak si je vyrobit není problém, pak můžeš snížit třeba o 10 cm vzadu a ani neškrtneš ..
podvozek je pro pocit sportovniho auta nej vec jdi do toho.budes mit super zazitky z jizd(pokud netrefis nejakou mega diru a nerozpadne se ti)
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
to věřím, mít to trošec na zemi musí být hned jinej pocit
jojo je docela levnej, tak věřím, že bude i kvalitní... ještě se ho poptám
jen mi prostě nedá - co když naložím do auta všech 5 lidí, fakt to nebude škrtat?
kdyz mas dorazy tak ne,taky staci mala nerovnost na silnici ktera treba neni ani videt,a hned je to pekna rana,ale tak zalezi jak to mas nastaveny,jinak ja beru do auta max 3-4
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..