AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
port777

Příspěvek od port777 »

len vies papier znesie vela.. a ci sa da vobec tym hodnotam doverovat :(
co ja viem tak ked je din napr 60W rms je 80W len zas tam su tie % do toho sa nejak nevyznam.. Vtomas poradi :)
Opel Corsa-C 1.7 DTi 16v r.2001
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

no a neni mozny ze je to jen prepis? zda se me to nejpravdepodobnejsi :roll: precijen nic nema trvaly provozni vykon jako vykon maximalni :roll:
Robin

Příspěvek od Robin »

toxik-q píše:no a neni mozny ze je to jen prepis? zda se me to nejpravdepodobnejsi :roll: precijen nic nema trvaly provozni vykon jako vykon maximalni :roll:
To je možné. Jeden přepis jsem na jejich webu u tohoto rádia už našel.
Bud tam jsou přepisy 2 a nebo je to pravda. Kdyby nebylo nejdražší, tak bych tomu nevěnoval vůbec pozornost.
Tento vyšší výkon jsem našel ještě u jednoho rádia, taky novinka..

http://www.sony.cz/view/ShowProduct.act ... Tuners#tab

V pondělí tam zavolám a zeptám se na to.

Trochu je mi divný, že tohle rádio nemá tlačítka na předvolby stanic, jako ostatní, 1 - 6.
Nevíte, jak se tady přepínají stanice? :o

http://www.sony.cz/view/ShowProduct.act ... +CD+Tuners

Pokud to s tím výkonem nebude pravda, tak vezmu tohle, které je levnější a taky se mi moc líbí.

http://www.sony.cz/view/ShowProduct.act ... +CD+Tuners
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

je to na více stránkách nebo jen na týdle? aby sis pak nekoupil rádio a v manuálu nestáli výstupní výkone DION (čísílka) 4* 22W
ukaž mi obrázek ze vnitř, stejně se do rádií dávají jen IO TDA a spol, takže podle mě to nemá cenu řešit, není nad zesík, navíc mi řekni kam by se vešlo převodní trafo a chladič,který by těch 200něco W uchladil!
music is my life
zatím 160km/h :-)
port777

Příspěvek od port777 »

takze staci stiahnut manual zo sony pekne vidis: max je 2x52W a ty sviniari tam ani normal nedali co je tych 22-25W . pokial chces vyssi vykon vidle som "par" kusov kde bol max 75W to by slo hadam 35-40W na kanal ale to je max co z radia uvidis. ale v zhladom na to ze tam sony nevie napisat normalny vykon pri rms, din.. chcu len oklamat zakaznika cislom...

predvolby nemam ani ja len na dialkovom su cisla.. inak stukat dookola na panely.
Opel Corsa-C 1.7 DTi 16v r.2001
Paolo
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo »

až tu bude Vtomas >> hele kamaráde, pošli mi nějaký info ohledně toho jak si dělal to zadní opěradlo s těma zesíkama,, a potom i ten tapec díkysss
Ford 2.0i DOHC EFI
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

.... tak dneska jsem byl v Mejtě na srazu - Fashion Cars

a moje první měření nedopadlo vůbec špatně -------142,7dB-------na 50Hz
...a woofer jde zejtra pryč :lol: a i zesik Hifo - trošičku posílíme abych se dostal na 150dB :wink: tzn. 5kW rms minimálně v basech

jinak Paolo: fota mám snad v členech a návod asi tak

deska na zesiky je 2,5cm dřevotříska a jsou tam použity panty z jiné sedačky kterou sem trochu kuchnul
jinak aby to tak nějak lícovalo se zesikama a nechalo se o to opřít - vystláno 5cm molitanem, kterej si upravíš jak chceš

...vezmeš flíz nebo koženku a už jen sponkuješ

nic víc :lol:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Gratuluju, nějakej pohár jsi nedostal :?: :?: Jinak ,ty nebudeš spokojenej nikdy,jednou ti ty decibely rozmašírujou hlavu na kaši :lol: :lol: :lol: Ale máš to pěkný ,už se těším až to zas někde na sraze osolíš :wink:
Jinak já asi nikde nic nevyhraju>> viz obr. (16,5 cm, 120 w max. ,ale na to moje hraní) :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Havli: sem to posral, protože sem jel na dBdrag a kategorie našlapaný a díky CAPu jsem spadnul do SS 1-2 kategorie jako bych měl dvě baterky v autě a tam jeden borec natlačil 157dB

....tak víš jak.....

a tenhle rozdíl co jsem napsal se někomu zdá malej, ale ve finále to je 8 kilowatt rms navíc :roll: ve výkonu

....jo a kdybych se vysral na dBDrag a šel na EMMA soutěž tak si vezu pohár min. za 2 místo v mé kategorii
...ale víš zas mě to aspoň nakoplo :lol:

jo a jinak panasonic měl kámoš a je mistr ČR EMMA 8woofers
...ale letos taky posiluje takže panasonic je pryč

byl spokojenej 8)
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Kurwa chlape,já bych ti tak přál abys už něco vyhrál a natrh všem prdel,páč si myslim že na to máš :wink:
Ty Pandy zkusim ,do plata a ty 80W dám do dveří :wink: A asi vyrobim plato jako má Svoby,a asi časem nějakej zesik :lol: :lol: a sub a pak lepší repro :lol: :lol:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Havli neboj myslim, že se dočkám- koukám, že to taky rozjíždíš :lol:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

...jo a snažim se s kámošem rozjet menší kšeftík

....zde jest foto instalu hudby a čalounění u kámoše ve fávu :lol:

jinak druhej sraz a 2 pohár 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Vtomas :potlesk: ty tu vzdycky nejakou dobu nejsi ale pak toho na nas nahrnes :lol: jinak gratulace, vim ze tobe to ted zase nestaci a pujdes jinam ale i tak :wink: clovek potrebuje porad nejakou motivaci :twisted:

Havli: jestli k tomu muzu rict svoje a urcite nebudu sam, lepsi by bylo udelat cely plato jako mam ja bez vykrojeni :wink: bude to hrat daleko lip kufr pak slouzi jako ozvucnice sama o sobe :wink: v druhem pripade kdyby si chtel oravdu to plato s vyrezem = udelat ozvucnici pro kazde repro :roll:
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Tome, tak to ti to tedy už hraje kvalitně :D Jinak doufám že příště už něco dostaneš.

Já už mam opravený zesík, tak ho dneska půjdu nainstalovat aby jsem ho zase mohl upálit... :lol:
Corsa C 1.2i
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Toxik>> no já bych ho ani tak nevykrojil jako Svoby,stejně nemám sub a to je jestli se nepletu kvůli subworferu,to vykrojení. Ale co nejni může bejt :lol: :lol:
Odpovědět