jako koupit hotovej umi kazdej trouba . ale da se to vyrobit ja sam si ho budu vyrabet .... leto asi ne ale pristi rok bych to chtel uz nahodit na auto . at si rika kdo chce co chce tak jizda na vzduchu byla a bude nejlepsi .......
samozrejmne nepotrebuju aby auto skakalo atp jde mi jen a pouze o komfort prodlouzeni zivotnosti podvozkovych dilu a obcasne prejeti nerovnosti
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Tak zítra si jedu pro dárek na Corsici. A začne se dělat něco nového. Jinak mám už černou záslepku na stěrač ale barva kolem je trošku odřená od toho kužele co tam byl. Plus přibyla černá podložka pod SPZ bez reklamy.
skusil by som striešku alebo krídlo nejake jemne ,takto je ta prdel holá a ked bude pršať budeš to mať zahadzane ,ked maš gsi kridlo tak to tam tak neprší
Ale zase musíš uznat, že to je tak jediný spoiler, nebo jak to nazvat, co Corse sluší mimochodem, pro co že to jedeš? Možná bych tu záslepku dal do barvy auta a s tím poničeným okolím to má asi každý, já to mám taky poškrábané
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->