Tak to už je lepší, ale i tak, vezmi si, že Leon nebo moje Octavie mají 312mm. To jsou určitě podstatně lehčí auta s nižším výkonem. I když první verze Leona R se 154kW měla taky 312mm, novější verze 165kW(pořád slabší) má Bremba + 323mm. Pro Tebe kotouče EBC Turbogroove stojí cca 5600Kč sada, nejdražší typ Black Diamond bez dopravy vychází na 6200Kč sada(ty EBC bych možná uměl ještě o něco levněji). To jsou dobré ceny, mě vychází Black Diamond přes 10tisíc za sadu(počítám ty 323mm, bohužel jsou atypické a používá je jen Leon R + výjimečně se objevily na Audi S3)
Třeba na F1RS jsou 288mm málo. Proto tam dávaly Octavkové, případně 4píst AP Racing a 312mm z Ibizy R. I když velikost kotouče není vše. Dost to bude záviset i na velikosti pístku. Pokud ty 4pístky myslíš vážně, zjistil bych si, které pístky tam jsou nejlepší pro použití na Saabu. Aby jsi nemusel dávat větší brzdovej válec.
Já koukám po těch z Leona R, ten má 38/40mm, pak mě napadla Alfa Brera, ale ta má 42/42mm. To se bojím, že bude moc, ale třmen je hezký