vaneon: kastle byla bourana na cumak a spravena asi,ale bylo to porad videt, rez sem videl na par miste, navic ten zprasenej lak kdy se stribrnej daval na origo zelenej...kazdopadne, kdyz bys to bral, spravoval bys motor treba? nechaval bys si ho?
NOX:mě jde o kastli mno ... jakej je tam motor ? o lak nejde to by se komplet lakovalo znova ale pořádně ... jde mi jenom o to jestli to není brutální liška nebo tak něco ...
LLuKKi píše:Svoby: Já bych do něj šel znovu. Je levnej a docela dobrej. Je jasné že na závodění není... Podle mě bude pro tebe good Já mám na závitu cca 5-6 cm,takže dolů to jde. Podle mě to jde max. -85/-90 a -60/-70 (vyhodíš úplně štělovatelný misky). Kdyby jsi chtěl,Maro ti ho objedná za lepší cenu
omlouvám se za citaci
Luky tak to do něj půjdu určitě
za kolik ho Maro umí objednat?
že by sme se nějak domluvily?
je tam potkana x10xe, praskl napinak retezu a pak samotnej retez, ma sundany viko, venku svicky, odkrytou olejovou vanu, sundanej z prevodovky, proste takovej humus motor...
nikdy sem tenhle motor este nemel rozdelanej, tak by me mozna zajimal na rozdelani.... kdyz tak pm, nejak by sme se domluvili
rok výroby je97 a vejš když je to X10XE ... takže předek zbořenej jo ? a blbě opravený mno když to vezmu celý a nebude to lišák jako svině tak by to pro mě byla krásná cena mno
svoby: jak rika smithy.. mam ho od jirky z revila a s tim snizenim je to jak rika LLuKKi na tech 185/50/14 bych posadil lizo az na zem samozdrejme ciste teoreticky vzhledem k ET