Pepex> Taky bych nic nekreslil.Páč v tom katalogu je to už nakreslený v měřítku 1:1 Když chce mít někdo sichr že jsou to určitě ty desky,může si vzít jednu starou sebou a je to
nevim jak jinde,ale u mého dodavatele což je Kv Kelly odtržená od Auto Kelly ve spojenecký v Teplicích, většinou dostanu na ruku všechny možnosti co nepasuje normal donesu zpět, popřípadě doplatím nebo naopak..Takže takzvané riziko vrácení pro mě není nic hrozivého ,naopak je to super služba od nich.
Hosi pomoc, jak uz sem driv psal, ze mi fouka od pedalu brzdy, tak to neustava a fouka to porad. Striknuti toho olejicku pomuze na chvili. Co to muze byt? Spatny tesneni? S tim foukanim sem najel uz 3000km. Brzdi to porad stejne dobre, akorat to fouka a je to otravny a za mesic mam jit na technickou, tak bych to rad vyresil do ty doby.
tak jsem si přečetl clou diskusi o brzdách a mám stejný problém jako hošani ze Slovenska....zatímco po Velbloudově radě jsem si nechal převážit kola a vibrace ve volantu téměř zcela přestaly (jsou už jen nepatrné, ale za to mohou dotlučená kola, ty si nechám "vyklepat"), tak pro změnu když jsem si před týdnem dopřál přes tisíc kiláků (Německo-zpět), tak mi začala při brždění ve větší rychlosti (cca od 90 do 140 km/h) vibrovat brzdový pedál. Destičky i kotouče jsou zánovní, bubny starý (asi i pakny)....no ale z toho co jsem tu čet to může být vlivem milionu věcí, takže to asi hodím do Oplu, to bude úplně nej... Pro sichr jen píšu, kdyby náhodou s tímto měl někdo zkušenosti a již to někdy zdárně vyřešil, tak ať se podělí o radu, co by to mohlo být, jak to napravit.
Chlapáci zdravim, mám corzičku dováženou z německa,kde evidentně dost dlouho stálo a brzdy byli silne zarezlé, tak nějak jsem to rozbrzdil a brzdilo to jakž takž, ale trochu mi cukal volant. (při brždění) Teď jsem dával na auti nový kola (jetý) litáčky 14" kola jsem nechal i převážit a rozhodně to při brždění nijak neubralo cukání...
Dneska jsem nechával u jednoho týpka stočit kotouče (byly hodně tragický, ale jejich tloušťka po stočení je víc než OK).
koupil jsem nový destičky ferodo premiere a hodil to na auto. Ale cůkání při brždění vůbec neustalo, ba co víc je to snad ještě horší než předtim... tykotouče po tom stočení od toho týpka jsou sice jakoby hezký, ale jsou takový vroubkatý,předpokládam, že to udělal ten soustruh a že se to musí zajet... ale to cukání je fakt dost drsný...
přemejšlim, jestli by to mohlo dělat ještě něco jinýho ale nenapadá mě co..kola asi necham ještě jednou převážit a pak uvidim..
ale jeslti někdo máte nějakej tip tak pls pište...
Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady
tak sem se pustil do zadních brzd.. byli už uplně.. K.O ale mam problem.. vymněnil jsem pakny aj válečky.. a pruser.. do zadu do levyho kola
za řidičem) nenatlačim kapalinu... nevíte čím to??
Rouchi: no... dneska jsem dělal přední brzdy právě kvůli cukání volantu při brždění. Vyměnil jsem destičky i kotouče a je klid... Kotouče sice vypadaly, že jsou ještě v pohodě, ale očividně měly už moc velkou házivost... Takže můj názor - týpek ti to sice stočil, ale buď byly kotouče tak mizerné, že zůstaly křivé a nebo se mu to moc nepovedlo... Ale třeba se pletu.
Jinak čím jsem Corsičku okoval:
Kotouče: Starline (kámoš, co jezdí rally je má na osobáku a prý v pohodě)
Destičky: Ferodo Premiere
V AutoKelly za cca 1600,-
Zdravím, mám problém se zadníma brzdama, při přibržďování zejmena při malých rychlostech se zablokuje občas levý kolo a někdy obě, prostě jde do fleku. Vyměnil jsem omezovače tlaku (takový válečky) na zadním potrubí, vyčistil bubny a pakny a dělá to pořád, právě teď když se chystá zima tak je to o hubu... Tak jestli měl někdo podobnej promlém, popřípadě jak to řešil, tak budu rád za rady... slouceno by toxik-q
ahoj...no ja mam taky takovy podobny problem...dela mi to kdyz vic slapu na brzdu tak predni se jeste nezablokujou ale zadni uz jo a taky mam nove valecky,a zadni oblozeni.ale myslim si ze to prave bude tim ze jak je to auto snizene,tak ten regulator je nasponovany a tudiz si mysli ze auto je zatizene na tak proto brzdi vic nez predek....protoze cem je auto tezsi tim vice sedne na zem a jak to vlastne snizene tak to je to samy ale vlastne nalozeny neni
No já to snížený nemám...tak buď je to v brzdovým válci, nebo jsou na pytel samostavy, ale zase vůle je tam dostatečná, ptz ručka brzdí nahoře a obložení je tam tak rok....tak nevim no, ale nerad bych to na náledí někam poslal...