Bryant >> White Corsic 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Bryant
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
to poškrábaný okýnko nasere....já si budu dělat folie na zadních bočních a vzádu
..
Tak další soldier, to tady zachvíli bude CORSAARMY
..
No jooo, tak to přeju, ať Kosovo vyjde...ale jestli ti tahle Corsa jede bez problémů, tak bych neměnil, je fakt krásně udržovaná a vyšperkovaná!!
Já už chtěl mnohokrát koupit C nebo D, ale vždycky jsem si to nakonec rozmyslel, páč pokaď mi Corsička věrně slouží a nevysírá se, tak bych byl teda pěknej hajzl, kdybych ji odkopl a koupil novější....už k ní mám takový jakýsi citový vztah, prostě bych ji nemohl odkopnout

..
Tak další soldier, to tady zachvíli bude CORSAARMY

..
No jooo, tak to přeju, ať Kosovo vyjde...ale jestli ti tahle Corsa jede bez problémů, tak bych neměnil, je fakt krásně udržovaná a vyšperkovaná!!
Já už chtěl mnohokrát koupit C nebo D, ale vždycky jsem si to nakonec rozmyslel, páč pokaď mi Corsička věrně slouží a nevysírá se, tak bych byl teda pěknej hajzl, kdybych ji odkopl a koupil novější....už k ní mám takový jakýsi citový vztah, prostě bych ji nemohl odkopnout

BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition 
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

- Bryant
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
to mi povídej o těch penězích....já teď maskuju drobnou rez a škrábance, jak se dá, aby to nerezavělo dál, tak to eném nějak "záplatuju"(svépomocí brousím, kituju, šmirgluju, štětečkuju
), tož a příští rok půjde holka na celolak....no a tím pádem půjdu bývat na ulici, protože mě moja zabije.....až se moja dozví, že někde zmizelo 20 litrů...hehehe...

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Adiss: celo-lak za 20 a flip-flop??? jsi upad??
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to jo.. taky mám lakýru který mi udělá celolak za 15 - 25 -dle výběru barvy.. ale ne flip - flop... ta je cenově kapánek jinde...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
kalda - měňavka

- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
Adiss: Když už si nechám dělat celolak, tak to nechám kluky i odstrojit (po mé kitovací premiéře fakt nemám nervy na to, se s tím dělat, to radši dám 3-5 litrů za odstrojení a přípravu na lak) a udělat to pořádně. Takže mi řekli, 20-25 tisíc za zelenou kawasaki pastel (i zrcátka,nárazníky) včetně vybroušení, odstrojení, kitování, prostě all přípravy. Metlu nechcu, navíc by byla o dost dražší. Flipflop by stál ešče o kapánek víc myslím
Tož nevím Adiss, ty víš o někom, kdo udělá supr čupr celolak za výrazně míň peněz? včetně všech těch věcí co jsem psal? Esli jo, tak sem nahoď kontakt a nějaké ukázky jeho prací

Tož nevím Adiss, ty víš o někom, kdo udělá supr čupr celolak za výrazně míň peněz? včetně všech těch věcí co jsem psal? Esli jo, tak sem nahoď kontakt a nějaké ukázky jeho prací

- Bryant
- Kontaktovat uživatele:
- Bryant
- Kontaktovat uživatele:
Zdravííčko hošani tak po dlhej dobe som bol na slovensku doma a kupil som Angel EYES tak kuknite snad sa to hodí, mne sa to moc luubi, momentalne som v srbsku na misii
, a ked sa vratim planujem dopredu spojler + kompletku nastriekat na BIELU METALÍZU tak vase nazory rad prečítam 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Není umění si koupit nový auťák, ale vdechnout starému nový život !!!
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: