Jaké repro do dveří

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Sundání tapecu je tady podrobně popsaný,nejhorší je klička na okna,švihadlo :lol: Já to sundaval asi třikrát tak už mám grif :wink:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

záleží co od toho všeho čekáš

můžeš to dopnit 200Wrms wooferem a ty kompa uslyšíš
a nebo sežeň 4ch zesilovač a zapojíš ho jako funkci trimode...tzn 3kanál
a woofer dáš např. 400Wrms 2kanály použiješ na kompa

jinak mrkni na www.hifonics.cz a Crunch dělá super věci za super koruny

myslim, že asi poměr kvalita a cena = asi něco jako Helix,Hertz
revilohifi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od revilohifi.cz »

Osobně bych do těch Hertz nešel. V porovnání s Kicx GFQ mají o poznání agresivnější výšky, navíc Kicx GFQ mají na vyhybce možnost nastavení útlumu (zvýraznění) výškového reproduktoru -3/0/+3dB, což je výbroné pro nastavení přímo na míru ucha posluchače.. o 25mm hedvábnývh výškách ani nemluvě.. http://www.revilohifi.cz/kicx-gfq-62.html
Jinak je možné zapojení na rádio, nicméně na to ti toho zas tak moc nepředvedou.. Netvrdím, že hrají špatně, to ne.. Ale pokud je uslyšíš u někoho na zesiku, tak budeš jen a jen naštvaný.. Osobně na ně doporučuji zesilovač s příkonem 80W RMS a výš.. Nicméně oněch 80W RMS jim bohatě stačí..

Jinak v ceně okolo 3t by se nechalo vymyslet i něco jiného.. například teď i designová bomba Soundstream Xpro60C http://www.revilohifi.cz/soundstream-xpro60c.html, to bude ale asi už přes limit..

Hlavně si dávej pozor na uvádění citlivosti u Hertze, je dosti velký rozdíl udávání v dB/1 W/1 m nebo nepravé citlivosti v dB/2,83 W/1 m, což je právě Hertz.. Tam si můžeš rovnou odečíst 3dB..

Kdyby jsi měl nějaký dotaz, klidně písni na ICQ, nebo na mail, máme toho hromadu skladem (mimochodem i Kicx :-) ) a hodně věcí odzkoušených hlavně z praxe, takže bychom mohli i případně něco vymyslet..
www.relaxmeeting.cz - nejpohodovější sraz v republice
www.revilohifi.cz - reproduktory, zesilovače, autorádia, subwoofery a mnoho dalšího do Vašeho plechového miláčka
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Revilo: na KickX je samá chvála, ale můj názor je takovej, že 100Wrms kompa na rádio je o ničem a to to z vlastní zkušenosti

seš v tom víc zaběhlej než já, ale co mu doporučit tyto kompa na rádio
http://www.revilohifi.cz/mb-quart-esa-216.html

až na tu citlivost :roll:
revilohifi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od revilohifi.cz »

ESA nejsou špatné komponenty, ale..
Z osobních zkušeností vím, že to není to pravé ořechové, právě ta citlivost je dosti mizerná..
Pokud reproduktory jen na rádio, vybral bych jednoznačně Helix Dark Blue 62.1 http://www.revilohifi.cz/helix-dark-blue-62-1.html, dokonce se dají koupit i v akčním setu za více než výhodných podmínek.. http://www.revilohifi.cz/helix-dark-blu ... -akce.html
pokud ale v budoucnu bude zesilovač, je škoda nemyslet trochu napřed a skutečně vybrat něco, co se tedy později předvede mnohem víc..
Osobně zašel jsem tak daleko, že jsem Kicx GFQ vyzkoušel i jen na rádio.. Jezdil jsem s nimi cca 14 dní abych je naposlouchal.. A můžu říct, že nehrají zas tak špatně, ale jak jsem již psal, svoje přednosti ukáží až na tom zesilovači..
www.relaxmeeting.cz - nejpohodovější sraz v republice
www.revilohifi.cz - reproduktory, zesilovače, autorádia, subwoofery a mnoho dalšího do Vašeho plechového miláčka
mitch.expert

Příspěvek od mitch.expert »

zdravim chci se zeptat jestli dam do prednich dveri u B corsy 165 mm kompa.diky moc
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

mitch.expert: uz se to tu probiralo.... das ale zalezi jakou maji montazni hloubku a jak maji velkou civku ( magnet ) kryt :wink:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxiku: hele nejlepší řešení bude založit novej topic s tím, že

výměna stávajících origo repro za ....je 16cm + instal. hloubka záleží na síle použité redukce (plastovou z e-shopu změřim kolik má milimetrů) a max. bla bla bla je 65mm

...a od toho se to bude vyvíjet
a topic se zamkne :locked:
a další otázky jaké použít tak do topicu "jaké repro do dveří " nebo "autohifi"
co ty na to? je to určo nejlepší řešení :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Vtomas: urco to neni spatnej napad ale na tohle ja nemam kompetence :roll: je to tu hodne rozvadene tema ale bohuzel neni nic jednoznacne a neni repro jako repro, ale to vis sam :wink: montazni hloubka je vec jedna ale rozmery vec druha pokud se nebude chtit nekomu rezat do plechu jako me :oops: ale reseni se vzdycky nejake najde :twisted:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxiku to máš pravdu :(

mám doma pár kousku 16cm poměřim magnety a instal hloubky ...naházim cifry

a vyvtvoří se topic a pak se to jen zamkne
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Tome ty by si měl moderovat autohifi, přece jenom se v tom vyznáš víc než já a chtělo by to tu pročistit, sloučit a promazat
I German Style !
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

to by chtělo....sem to zas..al a mám to dávat dokupy?

určo by to chtělo probrat, ale nevim jestli bych měl bejt moderátor - nejsem tady tak často jako ostatní
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Kluci zlatý tenhle sektor ani moderovat nejde,páč tomu rozumíte akorát vy.Já tu nic mazat nebudu páč vim h****o co je důležitý a co ne :lol: :lol:
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

já už jsem to prolejzal a nevím co smazat a co ne...
I German Style !
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

hlavně to bude práce na celej den :(
Odpovědět