romor píše:Pokud tohle téma ještě neumřelo, tak funkce toho displeje se dá v rádii nastavit, i když není připojen třetí "ISO" konektor(zobrazování na TID).
Ta funkce se jmenuje TA. Když je zapnutá, rádio vysílá signál do toho displeje a datum zmizí.
Stačí TA vypnout a datum se objeví, ale jen u režimu CD a AUX.
Tak je to teda u mě. Radio Sony CDX850MP.
ROMOR
TRUE
taky mam radio od Sony a je to tak, stačí tam párkrát zmáčknout tlačítko TA a až to skočí do správnýho modu a na TIDku se vám komplet rozsvítí všechno co se tam dá rozsvítit
toxik-q píše:styxxy: no ja doufam ze to omrknu v sobotu
ty alpiny to uz je zase nekde jinde pekna hracka hodne tu znacku doporucujou
a víš proč Alpine doporučujou? ------ protože je to kvalita ve zvuku , které se Sony, Panasonic a další podobné značky ---možná Clariom a tyhle značky se nemůžou nikdy vyrovnat
cena , ale zas kvalita
ted' možná naskok budu mít DVD Zenec
Clarion jsem měl kdysi dávno, byla to pecka ,na kazetu a ta se tam dávala jak do videa, jemná mechanika a hrálo suprově. Brácha si ve stejný době koupil Sonku repro sme měli stejný a mě to hrálo o dost líp
Havli píše:Clarion jsem měl kdysi dávno, byla to pecka ,na kazetu a ta se tam dávala jak do videa, jemná mechanika a hrálo suprově. Brácha si ve stejný době koupil Sonku repro sme měli stejný a mě to hrálo o dost líp
Havli tak tak - otec uznává SONY a doma je všechno od této značky, ale můj názor je takovej, že z 90 procent platíš jen značku
ted' v autohifi - radia - docela kraluje JVC a Zenec poměr kvalita/cena
Dveře řezat nemusíš,když budeš mít ty redukce tak je dáš tam,kde jsou origo repro,do těch mřížek u kapes. A vejšky do madel u dveří. Jinak Vtomas ti řekne přesně ,je to expert na Magnaty
Havli píše:Dveře řezat nemusíš,když budeš mít ty redukce tak je dáš tam,kde jsou origo repro,do těch mřížek u kapes. A vejšky do madel u dveří. Jinak Vtomas ti řekne přesně ,je to expert na Magnaty
Havli: záleží jaký kompa máš - mám to Hifo a magnet má průměr 10cm - řezání jsem se neubránil