Lakovat budu maximalne narazniky na cerno libi se mi kombinace cernych plastu a laku jinak ted momentalne delam podbehy a zadni lemy je potreba vyvarit jinak nutne potrebuju udelat rozvody a ted o vykendu budu delat komplet bubnovky ty jsou v katastrofalnim stavu
Takze podbehy jsou skoro hotovy o vikendu me ceka vymena bubnu a celisti. Dale pak musim vymenit zadni tlumice klinovej remen a nechat udelat rozvody no a beruna muze na technickou. Jinak co nevidet mi prijde sportovni volant momo a tak se chystam na dva rychly pruhy....... V planu je ji i trochu snizit ale asi jen na predek nebo to mozna necham tak jak to je..... To se jeste rozhodnu zatim to vypada celkem nadejne az na zadni lemy a podbehy nic moc zrezliho neni
Tak dneska jsem vyměnil bubny a pakny, to co sem tam našel byl masakr, cca před půl rokem jsem posílal auto do servisu s tím že zadní brzdy jsou v háji, dobrý..... mechanik my vyměnil pakny ale už se nezajímal o to že buben na pravý straně u spolujezdce je ruplej, mlátilo to už tehdy když sem si to nechával měnit a celou tu dobu co to auto mám mi to házelo na jak kdyby nebyly vyvážený gumy..... omyl pravej buben byl prohnilej tak že sem do něj jednou bouchnul a hrana upadla ..... ted mě ještě čeká lanko