jinak v pripade toho ze by se to tahalo odnekud vevnitr tak je to v podstate jedno odkud? ( vsude kde je trvale napeti samozdrejme
DO/Alarmy/Centrály >> problémy-rady
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
nox: a v ty koze si to tahal do interieru kudy? nekde origo pruchodkou? nebo nekde zvast udelat novy dirky? ( to se me moc nechce ) a jakejma kabylkama si to do baterky tahal?
jinak v pripade toho ze by se to tahalo odnekud vevnitr tak je to v podstate jedno odkud? ( vsude kde je trvale napeti samozdrejme
)
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Jano
- NoX
toxiq:
velice jednoduse.. vyndal sem kastlik spolujezdce,takovou tu pricku, vsecky tyhle plastiky... a kdyz to mas venku, tak primo u spolujezdcova A sloupku je pruchodka original.. do ni sem udelal navic 2 dirky a tim sem protahl kabely primo k baterce... a RJ centralu + kabelaz sem schoval za kastlik...
pak vratis kastlik, vsecky plasty a je to
velice jednoduse.. vyndal sem kastlik spolujezdce,takovou tu pricku, vsecky tyhle plastiky... a kdyz to mas venku, tak primo u spolujezdcova A sloupku je pruchodka original.. do ni sem udelal navic 2 dirky a tim sem protahl kabely primo k baterce... a RJ centralu + kabelaz sem schoval za kastlik...
pak vratis kastlik, vsecky plasty a je to
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
nox: ok dikes a jeste cim si to tahal? myslim velikost prurezu kabi
lku?
Opel Corsa 1.2i X12SZ
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Opel Corsa 1.2i X12SZ
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Prosim o radu. Mam corsu B asi s original centralom, a kupil som si dialkove ovladanie na central znacky JOM. Mam k tomu strucny navod, ale nie je mi jasne ako na montaz. Su tam az 4 schemy zapojenia..
1: central ve dverich ridice
2: central s centralnim motorem s tahly
3: central s kontrolnim rele ve dverich ridice
4: kopmpresor s ovladanim zamykani (napr. audi mercedes)
predpokladam ze 4. moznost to nebude. potrebujem ale najst RJ centralu a neviem kde ju mam hladat. niekde sa pise ze je u spolujazdca, v navbode zase pisu ze u vodica. tak ja neviem..
mate niekto skusenosti s montazou dodatocneho dialkoveho ovladania k original centralu? ake farby vodicov tam su a naco sluzia? myslel som ze to bude tak ze farba na farbu, ale asi nie..
1: central ve dverich ridice
2: central s centralnim motorem s tahly
3: central s kontrolnim rele ve dverich ridice
4: kopmpresor s ovladanim zamykani (napr. audi mercedes)
predpokladam ze 4. moznost to nebude. potrebujem ale najst RJ centralu a neviem kde ju mam hladat. niekde sa pise ze je u spolujazdca, v navbode zase pisu ze u vodica. tak ja neviem..
mate niekto skusenosti s montazou dodatocneho dialkoveho ovladania k original centralu? ake farby vodicov tam su a naco sluzia? myslel som ze to bude tak ze farba na farbu, ale asi nie..
Mici - Corsa B 1,2 16V
-
jurki99
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- opel1.0
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
potřebuju plís poradit,
mám nějakej GT alarm, akorat mi chybí dálkové ovládání, dle obrázků je to propojený i na imobilizér.... nevíte zda-li stačí nějaký univerzální DO centrálního zamykání, kterym se to jakoby aktivuje (já mám centrál jen na klíč nebo musím mít DO toho alarmu resp, jak se ty DO programujou? a jestli je to nějak propojený s centrálním zamykáním?
dík
mám nějakej GT alarm, akorat mi chybí dálkové ovládání, dle obrázků je to propojený i na imobilizér.... nevíte zda-li stačí nějaký univerzální DO centrálního zamykání, kterym se to jakoby aktivuje (já mám centrál jen na klíč nebo musím mít DO toho alarmu resp, jak se ty DO programujou? a jestli je to nějak propojený s centrálním zamykáním?
dík
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Havli
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Venco třeba tady maj ty ovladače DO solo,tak to možná pujde naprogramovat
http://www.mh.cz/index.php?page=cenik-alarmu
Ja to měl naopak,alarm jsem měl na DO a k tomu jsem připojoval CZ. Tak když seženeš DO k alarmu tak to můžeš propojit,ty dvě jednotky a fachčí to na jeden ovladač
Poradí tzi okura nebo CNC, ty se v tomhle vyznaj. Jak naprogramovat DO ke stávajícímu alarmu. A jestli to vůbec půjde
http://www.mh.cz/index.php?page=cenik-alarmu
Ja to měl naopak,alarm jsem měl na DO a k tomu jsem připojoval CZ. Tak když seženeš DO k alarmu tak to můžeš propojit,ty dvě jednotky a fachčí to na jeden ovladač
Poradí tzi okura nebo CNC, ty se v tomhle vyznaj. Jak naprogramovat DO ke stávajícímu alarmu. A jestli to vůbec půjde
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Havli
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: