Smithy: To ještě bylo relativně čistý, když jsi mě potkal. Já to zaprasil zde, v ulici Polní
http://www.mapy.cz/#t=r&x=14.662843&y=4 ... lNEgQhN0M8 Nějak se tam zamotala navigace, sjel jsem tam z dálnice a vedla mě do Košín, to se mi nezdálo a tak jsem se otočil a najednou mě vedla do těch Chotovin, tam se mi to nelíbilo a navigace se tam vzpamatovala, a abych se nemusel točit na silnici, tak mě vedla přes tu ulici Polní, abych se vrátil, tak jsem tam vjel, ale nečekal jsem, že stav bude odpovídat názvu, byla to defacto rozmáčená polní cesta
Přesně tak, já tam jel Sedlčany - Kňovice, tam je to vynikající, dost zatáček a je do nich dobře vidět. Ale nejlepší to bylo Mníšek p/B - Řevnice, tam vedou serpetiny přes Brdy. Pokud budeš někdy poblíž, tak tohle doporučuju. Ona tak nějak celá cesta Sedlčany - Rudná je zajímavá
Hanes: K el. oknům jsem potřeboval jiné nebo jsem si mohl předělat ty své, aby nebyla vidět díra po kličce na okno. A teď se mi naskytla možnost, tak jsem je vzal. Jsou celé černé(byly v posledních modelech), jen jsem vzal pouze přední já blbec