Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW
Myslim ze pistnice nema vliv . Na sv. Vysku .
Ja chci odstranit ten rozdil vejskovej a zachovat komfort a stim soudruzi v ndr nepočítali .
Ja chci odstranit ten rozdil vejskovej a zachovat komfort a stim soudruzi v ndr nepočítali .
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON

-
On je ten celý tlumič právě zkrácený. Myslel jsem, že Koni dělá jen takovéto, ale zjistil jsem, že dělají klasické a zkrácené.
Rád bych to taky měl minimálně stejně vysoké, ale nejdřív chci zjistit, v jakém stavu jsou moje tlumiče, abych nemusel rovnou kupovat celý nový podvozek. Jen je blbé, že se dělá 40/40 a 30/30, tzn stále vyšší předek. V úvahu teda připadá 60/40 nebo 50(45)/25, ale to už mi přijde vpředu moc nízké na pneu 195/50
Rád bych to taky měl minimálně stejně vysoké, ale nejdřív chci zjistit, v jakém stavu jsou moje tlumiče, abych nemusel rovnou kupovat celý nový podvozek. Jen je blbé, že se dělá 40/40 a 30/30, tzn stále vyšší předek. V úvahu teda připadá 60/40 nebo 50(45)/25, ale to už mi přijde vpředu moc nízké na pneu 195/50

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Dej asi radeji stelunk pac takove pruziny asik nesezenes maximálně flexa made
je to blby ale taky me to napadlo nedavat sport pruziny ale riznout serie a mozne properovani dohnat na dorazech jelikoz chci opravdu o malo tak by to nemuselo bejt nejhorší .

Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

-
za funkční štelung se vysype 

-
To já vím Míro, že když už funkční štelung, tak ten stojí nemalé peníze. To by byla otázka budoucnosti. Ono teda i funkční pevný podvozek stojí docela dost peněz.
Rád bych nechal zkontrolovat na deskách tlumiče, ale nevím, kde se to u nás dělá. Pokud by byly v pořádku, pořídil bych pružiny Koni(35/35) nebo Eibach(50/25, případně 30/30). Blbé je, že nedělají 40/40. Těch 30 mi přijde vysoké, 50 vpředu moc nízké kvůli pneu 195 a 25 vzadu moc vysoké. Ovšem předpokládám, že to není jen tak a vědi, proč to tak mít. Rád bych to porovnal na fotkách, ale bohužel, s těmito sníženími moc Cors není, přece jenom to jsou pružiny za cenu podvozku Jom
petanek: Pružiny řezat nebudu, to bych mohl rovnou koupit nejlevnější stavitelný podvozek. To bych radši měl výš předek než

Rád bych nechal zkontrolovat na deskách tlumiče, ale nevím, kde se to u nás dělá. Pokud by byly v pořádku, pořídil bych pružiny Koni(35/35) nebo Eibach(50/25, případně 30/30). Blbé je, že nedělají 40/40. Těch 30 mi přijde vysoké, 50 vpředu moc nízké kvůli pneu 195 a 25 vzadu moc vysoké. Ovšem předpokládám, že to není jen tak a vědi, proč to tak mít. Rád bych to porovnal na fotkách, ale bohužel, s těmito sníženími moc Cors není, přece jenom to jsou pružiny za cenu podvozku Jom

petanek: Pružiny řezat nebudu, to bych mohl rovnou koupit nejlevnější stavitelný podvozek. To bych radši měl výš předek než

Prosím ->
Prosím ->

-
Přemýšlím, co použít za disk pro rezervu. Rád bych 6,5x15 a postupným vyškrtáváním mi zbyly tyhle 2 disky. Ty OZ by se mi líbily, protože přesně tyhle budu mít na zimu, takže by k tomu ladily. Ale cena je o cca 1000Kč vyšší než v případě těch Sparco a dávat 3500Kč za rezervu mi přijde dost. U těch Sparco se mi líbí nižší cena + předpokládám, že budou lehčí, čili úspora váhy.
Superleggery nepřipadají v úvahu, dávat přes 4000Kč za disk nechci a navíc jsou v rozměru 7x15. Ještě jsem uvažoval nad nějakým magnesiovým diskem, který je lehký, ale tam bych se bál, že bych mohl lépe prasknout než obyčejný, nehledě na to, že cena je taky vyšší.
Co myslíte?

Superleggery nepřipadají v úvahu, dávat přes 4000Kč za disk nechci a navíc jsou v rozměru 7x15. Ještě jsem uvažoval nad nějakým magnesiovým diskem, který je lehký, ale tam bych se bál, že bych mohl lépe prasknout než obyčejný, nehledě na to, že cena je taky vyšší.
Co myslíte?

Prosím ->
Prosím ->

- Hgi
počkej, a na co chceš použít tak drahý disky pro blbou rezervu?Gooder píše:Přemýšlím, co použít za disk pro rezervu.

Holt když píchnu, tak pojedu chvílu na křivo

Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
No když jsem viděl cenu plecháče 15" 1300Kč, tak mi to přišlo hodně. Samozřejmě by se dal sehnat jetý disk za podstatně nižší cenu
Spíš jsem jen pokukoval, teď mám důležitější výdaje(povinné ručení, přihláška na vejšku,...) a hlavně jsem bez práce 

Prosím ->
Prosím ->

-
To bych se pos*al. Dneska přijdu k autu a náhodou kontroluju olej. Olej je daleko pod minimem. Vůbec nevím, odkud přesně to teče
Takže to vypadá tak, že výměna hlavy se odsouvá, i když možná by se to výměnou hlavy vyřešilo. Uvidím, zkusím prodat ještě pár věcí a podle toho se rozhodnu 

Prosím ->
Prosím ->

-
- Člen Corsa Clubu
Staci tomu dat za usi a olej si to spapa 

ex Blitz C'Mon B
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
-
Teď úplně přesně nevím, co máš na mysli 

Prosím ->
Prosím ->

-
jak já nedávno, protože mi dlouho nešla otevřít kapota tak sem nekontroloval nic...ale začlo mi vadit že už nemám vodu v ostřikovačích, tak sem jí konečně rozhejbal a koukám, olej skoro žádnej 

-
- Člen Corsa Clubu
No kdyz tomu davas trochu kour, tak ten motor si ten olej veme. Me to delalo taky...
ex Blitz C'Mon B
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
-
Aha, takle jsi to myslel. No já tomu dával kouř defacto jen když jsem jel z toho Tábora, ale zase ne tak, že bych to točil, spíš jsem řadil normálně kolem těch 2000, jen jsem víc šlapal na plyn. Každopádně tím to nebude si myslím. Na podzim to bylo v pořádku, olej nemizel a po půlroce najednou sotva stačí měrka oleje, aby se ho dotkla 
Navíc mám pocit, že mám nově zas*aný motor pod svody. Říkám si, jestli tomu nepomohlo to, že jsem někdy v létě měnil těsnění u DIS modulu a přitom jsem motor umyl. Použil jsem Carlen, abych z motoru dostal olej(sice motor byl od oleje špinavý, ale olej neubýval). Napadlo mě, že jsem tím možná umyl i bordel, který kryl tu netěsnost, která se teď projevila.

Navíc mám pocit, že mám nově zas*aný motor pod svody. Říkám si, jestli tomu nepomohlo to, že jsem někdy v létě měnil těsnění u DIS modulu a přitom jsem motor umyl. Použil jsem Carlen, abych z motoru dostal olej(sice motor byl od oleje špinavý, ale olej neubýval). Napadlo mě, že jsem tím možná umyl i bordel, který kryl tu netěsnost, která se teď projevila.
Prosím ->
Prosím ->

-