A jaký snížení je teda do zadu nejlepší?? Na dorazy příjde časem taky řada... jen nevím jestli koupit ty gumový špalky co se dávaj na pístnici u tlumiče a nebo narvat do pružiny tenisáky
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
cim dostanu ze sedacky barvu na brzdy?jenom malej flek.mensi nehoda
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Dneska jsem byl v LBC v Nise... viděl jsem tam novou astru Naprosto luxusní kára Už vím co si jednou koupím Interiér naprosto dokonalej... sportovní sedačky, trochu sportovní volant, černý čalounění prošívané bílo nití.. no málem jsem se z toho udělal NEJLEPŠÍ AUTO, KTERÝ JSEM VIDĚL!!!
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
dyt na tom nebudes mit co upravovat kdyz je to dokonaly
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..