Nazdraar kámo, na Šajku je fajn akurat ale pondelí ideme na monument na dva tyzdne sa mi nechce som sa akurat vratil z dovolenky nazad D a co ty? a díík
Není umění si koupit nový auťák, ale vdechnout starému nový život !!!
No budiš chameleona by som velice rad dal ale u nas su takí zákeráci ze by mi to mohli klincom prejst a cely nastrek by bol asi v prdeli tak to spravim tak ze ostanem u bielej ale dam metalízu namiesat A ozaj mam hodit aj narazniky do farby???THX
jak je v Kosově? Hlavně se nám tam nezapomeň... jinak pokud to budeš lakovat a chceš bílou metlu.. tak rozhodně zahlaď nárazníky a dej auto komplet do bílý perletě.. bude to naprostá pecka..
Zdarec bloude super zatial je tu naprosto klud mier pokoj )) akurat zajtra mame basket turnaj medzinarodny tak trosku podpichnem po prehre v hokeji 0-8 im to vratime v baskete DDD
Co sa tyka mas nejake foto nejakej kozy jak by to vypadalo? Chcem tu bielu metlu, aj narazniky do metly, a dopredu nejaky ten spojler, rozmyslam velmi o tomto
Tak hosi tento naraznik predny uz mam doma:) vratim sa z misie, mam dohodnute striekanie na bielu metalizu, komplet do naraznikov + zamracenie prednej kapoty a zavarenie zadnej celej kapoty ) a potom nejaky ten vyfuk snád nech to rapká snád sa vsetko povede
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
od nás zavaroval kapotu lubo, ma aj rovnaky naraznik, kukni jeho profil a ma tam fotky ako to s kamosom zavraovali. potom mal problem s odskokom ale uz sa nepamatam ako to vyriesil.
Zalezi mozna od s kama ten naraznik budes mit.Me nesedel mozna kvuli bouracce ale spis to bylo odflaklou vyrobou narazniku.Kazdopadne je tenky a krehky jak svina takze ja ho budu vyztuzovat pryskyrici jinak nic nevydrzi.
Zadne dam origo lebo teraz mi to klaci na zemi neviem ci to auto predo mnou pouzivali na stavbu alebo co (
A striekanie komplet auta uz mam dohodnute bohuzial dam len obycajnu lesklu bielu farbu lebo som chcel menit na metlu alebo perlet lenze u nas by som musel ist na kontrolu originality a tam vraj za to somru a potom este policajti co by sa im na aute nelubilo tak by ma prec poslali ach fuck systém ((