Předevčírem jsem dolejval kapku bez emulze ,tak těsn. to snad není motor běží dobře bez bílého kouřeVtomas píše:...a taky selavně mrknijestli ti nepřibejvá olejjestlinemáš místo oleje emulzi
Termostat, ventilátor, sahara, čidlo teploty
-
kytt
-
drobek
Potřeboval bych tip ohledně topení na Corse B. Zdá se mi, že to začíná topit dost pozdě a ještě celkem slabě. Ventilátor na chladiči je vypnutý, termostat reaguje normálně - teplota se vyšplhá na cca 93-95, spadne pod devadesát a pak vyleze zase nahoru a drží, ale z topení jde jen vlažno a ne teplo.
Měl by někdo nějaký nápad na co se podívat?
Měl by někdo nějaký nápad na co se podívat?
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
U corsy jde teplý vzduch neustále, není tam žádný ventil na hadici nebo tak něco.Takže jestli máš motor v provozní teplotě a netopí ti to, tak by měl být problém v těch klapkách.Zrovna divný, že když si to měl v oplu že by to nefungovalo?a za takovejch peněz?drobek píše:Co myslíš " třeba v cloně"? v které? ta co je někde u ovládání topení? V červenci byl v Oplu měněný celý panel topení - že by nebylo správně nastavené některé táhlo?
Ještě pro jistotu - je to 1,4 s klimou.
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
nevite někdo jesi de sehnat ňáké spínač ventilátoru keré spíná už cca 93-95 ??? Jako třeba Fabky nebo ostatní novější káry to tak maj, ae nevim jesi to bude pasovat ... spíš ne ...
nebo jesi se dá někde v ňáké mototechně objednat na Corsu? (keré by spínal už v těch 95 a né 105!!!) dik
nebo jesi se dá někde v ňáké mototechně objednat na Corsu? (keré by spínal už v těch 95 a né 105!!!) dik
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Corsa B 1.6 16V GSi
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
Adiss
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Sahara? točí se?
čau kluci. nevim zda mi sahara fungovala nestačil sem ji vyzkoušet než sem to naboural. nyní po delším ježdění si všímám že do kopce se to hřeje.. a tak zjišťuju příčiny.. saharu sem ani jednou neslyšel ani neviděl se točit.. včera sem dojel na chatu cca 5 km do kopce vylezlo to téměř na 100°C
tak se ptám sahara jde jen při zapnutym zapalování nebo si ji čidlo pustí samo? i bez klíčku? každopádně sem se díval a je u čidla porcelánovej odpor (nebo co to je) a ten je upadlej od kabelů. jinak vše zapojený.. pokud to nevyřešim tak si ho frnknu na vypínač na přímo ale i tak bych chtěl radši radu díky.
tak se ptám sahara jde jen při zapnutym zapalování nebo si ji čidlo pustí samo? i bez klíčku? každopádně sem se díval a je u čidla porcelánovej odpor (nebo co to je) a ten je upadlej od kabelů. jinak vše zapojený.. pokud to nevyřešim tak si ho frnknu na vypínač na přímo ale i tak bych chtěl radši radu díky.
Opel Corsa 1.5TD JOY

-
Havli
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Adiss
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
Adiss
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
vybava teplej JOY nema ani červený pole... a přece nebudu zkoušet vařit motor abych zjistil zda se mi točí vrtulník...toxik-q píše:budik nema stupnici pouze do 100°C
podivej se kde je cervene pole... a jake maji parametry termospínače ventilátoru: Bod sepnutí [°C]: 100, Bod přerušení [°C]: 95.... atd
Opel Corsa 1.5TD JOY

- kollka
topení
Zdarec lidi Chtěla jsem se zeptat,jak vám topí vaše corsy v tomto počasí? Mě to sice topí,ale mohlo by to být i lepší
Už jsem zakryla i masku,aby to tak nechladilo,ale pořád nic moc-teda spíš nic,jak moc 
Edit:Přesunuto.Havli
Edit:Přesunuto.Havli
Corsa B 1,4 i