Pokuty a přestupky
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
- Člen Corsa Clubu
- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Stejne to jsou zaje.... svi.. .... Vsude jinde dokud neco neprovedes tak si te nevsimaj jen tady u nas cur... prudej za kazdou ptakovinu.. Ale kdyz ti nekdo vybere auto to uz je nezajima a jeste se jich musis doprosovat aby se na to jeli vubec podivat cur... !!!!!
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
arci i kdyz me zastavili za stopku,a ze mam sirsi gumy,spoilery atd..tak nic nerikaly,ale stejne je nesnasim,jsem dostal litr a 2 body ze jsem jel na 50 58
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Arci - tak to nevím stačí jet po říši a když tě zastaví tak máš sevřenou prdel a člověk drží hubu, když vidí český auto o 4 mladých lidech jsou schopný ti probrat celý auto kvůli drogám atd. a ti ani nepípneš protože když jo je to ještě horší. Tohle se tady zatím neděje.
Je fakt že nějaký benga se chová jako člověk, nějaký jak kokot to si nevybereš
Je fakt že nějaký benga se chová jako člověk, nějaký jak kokot to si nevybereš
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
Včera v noci jsem jel po prázdné dálnici a u krajnice stála celní správa s Caravelle. Za 3 minuty jsem viděl ve zpětném blížící se majáky. Nic špatného na mě nemohli vidět, ale asi se nudili a tak chtěli zdržovat a buzerovat. Dal jsem plnej, udržoval odstup a sjel na prvním sjezdu. Odbočili za mnou, ale za další 2 zatáčky byli pryč..
Kdyby nebyli blbci a nezapnuli majáky, mohlo to být zajímavější
Kdyby nebyli blbci a nezapnuli majáky, mohlo to být zajímavější

- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Honz@: Jj takhle uz si par kamosu povodili ale ja spis myslel ze pokud jses jejich obcan... Neni tam problem s upravama a 99% ti tam toho schvalej... Kdezto u nas te zjebou i za modri parkovacky kdyz stojis na parkovisti
... Jinak CB mam taky a uz me malem taky stalo pokutu kdyz se jednomu cernymu blbcovi nelibila okridlena matka na antene (pry ostra hrana) co tam byla od virobce... Jinak posledni dobou jsou tu v PCE benga celkem v pohode ale je to s pis o tom ze mam kliku na fajn fizli... Ale stejne na ne mam alergii...

@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
http://www.novapravidla.cz/PRAVOMOCI-PO ... LNI-SPRAVY
Můžou trošku víc, než jen hrabat se v kufru. Například kontrolovat dál. známky, které si nekupuju.
Můžou trošku víc, než jen hrabat se v kufru. Například kontrolovat dál. známky, které si nekupuju.
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem dostal v praze za sterac listek
dle 22odst.1pism.L zak. c.200/1990sb mam se dostavit do 5 dnu na sluzebnu,bojim se aby to nebylo za tu nalepku ale spis to bude za parkovani,nevite nekdo co to je?

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: