zeptej se člena Toxika i kocourek dokáže zhrát a zatlačit
mno v téhle době jak nejsem na nic zvyklej tak by mi to možná stačilo
...dneska sem si solidně naložil
subak mam teraz SAL 250Watt ale na pocuvanie to v pohode staci, ale chcel by som nieco aspon tych 500Watt ale to potom musim aj druhy zosik kupit a neviem sa rozhodnut. A potom by som to mal este vytlmit aspon v dveroch lebo to citit rezonuje kua
Není umění si koupit nový auťák, ale vdechnout starému nový život !!!
můžou se nějak ovlivňovat zesilovače zapojené v blízkosti vedle sebe? když zapojím přední repro do čtyřkanálu tak v reprech lupe a píská při spuštěném motoru, když do dvoukanálu tak nic neslyším, zkoušel jsem různě přehazovat kabely... furt stejné
no právěže sem to myslel tak že když sem přední kompa hodil na dvoukanál a nastavil normálně HPF tak nic nepíská, ale když je dám na čtyřkanál tak to dělá, předtím mi to nedělalo, teka sem pořádně zbrousil ukostření a žádná změna
mám, Panasonic. Řeknu ti zhruba zapojení jesli se ti někde nebude zdát chyba.
Mám dva zesy, ke 2 kanálu vedu od baterky +, k 4k sem to vzal jen od 2 kanálu (bylo mi řečeno že by to nemělo vadit) mínuska normálně ukostřený u šroubů pod pásama řekl bych s dostatečně velkýma okama, všechno řádně obroušený. Od rádia mě valí signály kerý mám pak rozdělený rozdvojkama od sinus live (signály sem kupoval v audio shopu u nás myslím za 350,-) plusko mě valí pravou stranou, signály levou stranou auta. Ukostření mě vede ten kousek jak signály ale to taky neva ne?
Dube mělo by to bejt v pohodě
...zkus vytáhnout signály a zkus je táhnout středem (jen to hoď horem)
a nebo je zkus táhnout venkem auta
mám takovou zkušenost se signálama z kabelové sady (prostě radši nou koment) hvízdalo to i se signálama tženýma venku
mnoo a jak sem dával link na ty signály AIV tak bylo po problému
i Basic reference jsou hodně kvalitní
...na signálech už nešetřim pokud nechci dělat dvojí práci
jo díky za tipy, ještě to zkusím a uvidím, když to bude pískat tak mi nezbývá než koupit ty kabely, jinak ty AIV jsou dobrý i jiný nebo speciálně ty co jsou na fotce na té stránce? jinak neznáš nějakej levnej e-shop kde je mají? Koukal sem že ne všude sou k dostání.
no tak jak nad tím přemýšlím tak bych je vzal, tahat kabely s tím že to bude pískat... na to ani nemám čas :/ sice je to teda pálka za kabely ale snad se mi odvděčí
jinak máš SZ
lidi prosím poraďte co by mohlo způsobovat brum v originálních reprácích s originálním rádiem. brum je jen v levym. napadlo mě jestli nemohl za ty léta vyschnout nějakej kondík na výstupu. sice na to mám školu ale chybí mi praxe
souky: podle mě bude drhnout cívka která je přidřená
nebo jak konkrétně brum?
zkus sundat origo kapsy a lehce zatlač na prostředek membrány...musíš to ucejtit
ale opravdu lehce a na středu jinak při větší síle nebude síla rovnoměrně rozdělená a cívka bude škrtat o polové jádro