hold si bude muset zvyknout to je vseobecne propagovana pravda nejlepsi bylo ze vzdycky GM dala saabu vectru aby ji jen trosku upravily a trada na prodejnu a oni ji komplet prestavely a pak ji nikdo moc nekupoval a GM bylo nasrany ze ma prodelek jak svine se nemuzou divit ze je GM pohrbila
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
nejak se vtom ztracim panove ale prijde mi nevhodne pomlouvat auto ktere znate jen z plakatu ....
ja sem spokojen i kdyz musim priznat ze drobatko me ted zlobi ...
nekam se ztraci olej mam podezreni ze ventilek z prepadu klikovky je spatnej .... ale treba nekdo bude vedet rano start cca 20 vterin a kour nic divneho kazdej benzin rano kouri ale smrdito jako svine a je to namodralej kour po zahrati motoru pohoda nezakouri nic
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
jukni na turbo jestli neni od oleje mohlo by hazet olej kdyz se pak zahreje katalizator tak ten olej uz vyhori
a saabem jsem jezdil sak rikam ze jsem ze zacatku nemohl nastartovat ( spinacka vedle rucky) a ja ji hledal pod volantem
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
jen nestrane bych uvedl na pravou miru tuto diskusi saaby jsou perfektni auta ktere mimo jine jsou i bezpecny(pribuznymu zachranil saab zivot) a GM saaba jenom vycucala o technologie. Protoze saab byl velice pokrokovy kdo mel v roce 2000 klimatizovany sedacky, opel(GM) nebo mercedes si mohli jen nechat otom zdat. A je toho omoc vic tak myslim si ze je hloupy psat takovyho veci jako ze saab je vectra atd ano po spojeni s gm to tak bylo a taky jak saab dopadl diky GM.
Petanek192: ono je hezky mit hodne rychli auto, ale ma to jednu nevyhodu prijede prvni loupak na motorce a pojezdi te ani nevis jak, trebas ja mam hondu litra (jen 110k a 103Nm) za 40tkc (az to rozbiju tak me to nebude srat) a naposledy jsem se honil s 911 turbo a borec prohral a tohle me presvedcuje o tom ze pokud nemas zlatou kreditku tak nema smysl kupovat rychly auto