Jelikoz mam uz 4. rokem opelika kadettika, tak opelikum bych rekla docela rozumim ale corsicka je preci jen trosku jina..
jelikoz kadetik mi trosku rozkvetl v prazich .. a i pres to ze to je milacek nejmilovanejsi, tak uvazuuju o jinym opelikovi a padla mi do oka corsicka..
1.
jak je to s korozi a vubec antikorozni ocranou?? Prahy, lemy, podlaha, podvozek
2.
co motory, jakej vidite jako nejlepsi?? chtela jsem samozrejme 1.6 jelikoz jsem docela blaznivej jezdec, ale vim, ze sehnat ji v peknym stavu a hlavne motorove je nadlidskej vykon. takze vybiram 1.4 ale nevim zda 8V bo 16V.. muzete mi nejak priblizit, eventelne pokud nekdo z vas mel, bo nekdy jel v kadovi 1.6 jakej je mezi tim jizdne rozdil?? akcelerace....atd.. komfort je jasne lepsi v corse
3.
co podvozek, cetla jsem v nejaky recenzi ze docela trpi cepy, tlumice a vubec podvozek jako takovej.. ze je uz ze serie tuzsi ( coz me nevadí ) ted mam kadu docela na tvrdo a neni to spatny
4.
a dale jaky jsou nejcastejsi zavady... mylsim, ze opelici jsou obecne docela spolehlivy auticka.. ja jsem v podstate nemela zavaznejsi opravu nikdy.... takze to se ptam jen tak informativne.
DIKY ZA VASE ODPOVEDI