Havli díky moc,ale to je zapojení klasického ISO konektoru,leč v korzárovi mám nad těmito 2mi kostkami ještě jednu....a nějak nevím na co slouží ta nejvyšší od podlahy
Ted koukám že ten konus je opačně Hledal jsem to ráno na rychlo a nevšim jsem si že je to od r. 06. Sorry Ale jestli dělaj na C stříbrnej tak černej možná taky
Ale ja ho zapojim jenom do eurokonektoru a je to.Nic vic.Koupila jsem si corsicku a majitel predemnou tam radio taky mel.A nerikal nic.Ale je divne,ze me to delalo i ve Favoritovi a v Corse to same.
PRE KOBILKU ak mas na radiu kable treba prehodit cerveny za zlty a ak nie treba to prehodit v euro koncovke lebo opel ma ine zapojenie ako radia inych firiem radio ide v stan by rezime a ma odber okolo 05 a to znaci ze za 24 hod to je 12 a h a to uz auto nenastartuje len kable prehodit a bude to ok
Opel1.0> No já to tak původně měl když jsem auto koupil, musel jsem přehodit dráty,červenej>žlutej. Radio nedrželo pamět stanic a CD. Ale baterku to nevybíjelo Jen jsem musel pokaždý znova naladit radio. Kobylka> V sekci jak na to je topic o radiu kde je podrobný popis jak to udělat. Není to nic složitýho, přehodíš dva dráty. Určitě najdeš někoho kdo ti to přehodí,(táta,brácha soused) , páč v servisu tě natáhnou. Hodim ti sem link
havli podla toho ake mas radio mne svietilo aj po vypnuti kluca iba hodiny ale odber malo a teraz tento smejd blaupunkt co mam ten si drzi v pameti navigaciu po dobu 72 hod a to ma odber 0.80 mA A PRVU POL HODINU 0.5A a stym senkorom bude nieco podobne
Jojo asi to bude podle radia. Já mam Sonku a ta se vypla komplet po vyndání klíčku i před tim než jsem ty kabely prohodil. Takže to baterku nevybíjelo. Tak když to Kobylka prohodí,mělo by to bejt v pohodě
Ahoooooj,uz to radio mam spravene,jenm kamos nechapal proc se maji prehodit cerveny a zluty dratek,kdyz jsou to oba + a ve stejnem konektoru.On to vykoumal jinak,zapojil mi to pres pojistky zapalovani.Baterka se uz nevybiji potvurka Uz si zase muzu delat v aute diskoteku