Zapojení autoradia>všeobecně

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Jinak co se týče zapojení a ISO konektorů >> :wink:
viewtopic.php?t=247&start=0&postdays=0& ... highlight=
edenxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od edenxx »

Havli díky moc,ale to je zapojení klasického ISO konektoru,leč v korzárovi mám nad těmito 2mi kostkami ještě jednu....a nějak nevím na co slouží ta nejvyšší od podlahy
edenxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od edenxx »

Robin

Příspěvek od Robin »

Havli píše:Robine tady je černá,stříkat to nemusíš,je to beztak vopruz :lol: :lol: :lol:
http://www.autohifistore.com/product/13 ... 006-_cerna
Havli, tenhle černý rámeček je ale na Corsu D.
Už jsem se bál, že jsem to tam neuměl najít :lol:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Ted koukám že ten konus je opačně :lol: :lol: Hledal jsem to ráno na rychlo a nevšim jsem si že je to od r. 06. Sorry :wink: Ale jestli dělaj na C stříbrnej tak černej možná taky
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

...tak zejtra bude staro novej head units Zenec DVD

už se moc těšim
Kobylka23
Kontaktovat uživatele:

Radio

Příspěvek od Kobylka23 »

Ahojky,uz si nevim rady.Mam autoradio sencor a vybiji mi baterku.Poslala jsem ho na opravu a tam nezjistili nic.Nevite prosim cim to muze byt?
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

je spatne zapojene ( je jinak napajeni nez by melo byt ) ale to je asi vse co reknu :roll: pac se v tom moc nevyznam :roll: vim ze me pred tim taky uporornovali :wink:
Kobylka23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kobylka23 »

Ale ja ho zapojim jenom do eurokonektoru a je to.Nic vic.Koupila jsem si corsicku a majitel predemnou tam radio taky mel.A nerikal nic.Ale je divne,ze me to delalo i ve Favoritovi a v Corse to same.
opel1.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od opel1.0 »

PRE KOBILKU ak mas na radiu kable treba prehodit cerveny za zlty a ak nie treba to prehodit v euro koncovke lebo opel ma ine zapojenie ako radia inych firiem radio ide v stan by rezime a ma odber okolo 05 a to znaci ze za 24 hod to je 12 a h a to uz auto nenastartuje len kable prehodit a bude to ok
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Opel1.0> No já to tak původně měl když jsem auto koupil, musel jsem přehodit dráty,červenej>žlutej. Radio nedrželo pamět stanic a CD. Ale baterku to nevybíjelo :wink: Jen jsem musel pokaždý znova naladit radio.
Kobylka> V sekci jak na to je topic o radiu kde je podrobný popis jak to udělat. Není to nic složitýho, přehodíš dva dráty. Určitě najdeš někoho kdo ti to přehodí,(táta,brácha soused) , páč v servisu tě natáhnou. Hodim ti sem link
opel1.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od opel1.0 »

havli podla toho ake mas radio mne svietilo aj po vypnuti kluca iba hodiny ale odber malo a teraz tento smejd blaupunkt co mam ten si drzi v pameti navigaciu po dobu 72 hod a to ma odber 0.80 mA A PRVU POL HODINU 0.5A a stym senkorom bude nieco podobne
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Jojo asi to bude podle radia. Já mam Sonku a ta se vypla komplet po vyndání klíčku i před tim než jsem ty kabely prohodil. Takže to baterku nevybíjelo. :wink: Tak když to Kobylka prohodí,mělo by to bejt v pohodě
Kobylka23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kobylka23 »

Ahoooooj,uz to radio mam spravene,jenm kamos nechapal proc se maji prehodit cerveny a zluty dratek,kdyz jsou to oba + a ve stejnem konektoru.On to vykoumal jinak,zapojil mi to pres pojistky zapalovani.Baterka se uz nevybiji potvurka :banan: :banan: :banan: :banan: Uz si zase muzu delat v aute diskoteku
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Ahoj Hani,ten červenej je plus jako ten žlutej :lol: Akorát jeden je stálej proud a ten druhej jen s klíčkem. Ale hlavně že to šlape a hraje :wink:
Odpovědět