Stalo se neštěstí, během jízdy mi uletělo přední kolo :(

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

mara A4

Příspěvek od mara A4 »

tak neštěstí je dle meho nazoru trochu něco jiného .....ale aspon te napadne si treba koupit bezpečnostní šrouby(předpokladám že delku šroubů máš správnou)
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

ty jo...lidi jsou neskutecny svine :x
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

Nechce se mi věřit, že by někdo takovou sviňárnu udělal....ty vole...mamce takhle na služební Fábce kombi měnili kola v servisu a servisák ňák ve spěchu zapomněl na zadní kolo přišroubovat 3 šrouby, takže kolo drželo jen na jednom. Máti valila po dálnici 150 a v tom jí začlo "bouchat" kolo, absolutně netušila co to je, zastavila na benzince, no a po obchůzce si všimla "dokonalé" práce autoservisu....autorizovaného.....tudíž i mistr tesař se někdy utne...já vždycky, když jedu někam dál, na dovču nebo tak, tak jen pro sichr vytáhnu klíč, obejdu celý auto a všechny šrouby na kolech oprubuju, za dvě minutky je zkontrolováno...jeden nikdy neví, je to jen technika... :wink:

To buď teda rád, že se ti nic nestálo a že nemáš v hajzlu přední nápravu
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

Bud to chtel nekdo ukrast a byl vyrusenej, nebo to co rikas ty. Kazdopadne skoda, ale ne nijak napravitelna.
ex Blitz C'Mon B

ex Bimmer E46 Coupe

now Cinquecento 0,9T
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

kurnik, to je teda smula, ale jestli to nekdo udelal schvalne, zaslouzil by to kolo nasadit na hlavu..
Kazdopadne uvidis, co s Hanizem vymyslite, je to kouzelnik, jeste to nakonec bude lepsi, nez to vypada:-)
Corsa B 1.0 12V 1998
Odpovědět