přední sklo na oplíka
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
přední sklo na oplíka
Čauky šikovní, technicky nadaní kluci:-) Prasklo mi na corsičce 1,2 16V, rok výr. 2000 přední sklo, poraďte prosím někde nějakej levnej vrakáč...přece jen je vidět, že máte přehled Hanka
- Robin
- Robin
Mě jeden řidič říkal, že no problem, prý má každý rok mnoho škodných událostí, když každou chvíli do něčeho nacouvá atd..
Já to dělal 3x a přítelka 1x a vždy bez problému. Jen jednou to chlápek slíbil nahlásit a nenahlásil, tak jsem musel stavět jinýho a od té doby vozím s sebou čísla na všechny pojišťovny a požaduju, aby tam rovnou zavolal. Kdyby se někdo cukal, kvůli bonusu, nebo to popíral, nemá cenu se hádat, ani volat policii, nedá se to dokázat. Lepší vzít jinýho, jezdí jich mraky.
Odlétne-li od vás, zapírat. Přijde mi jako škoda přijít o bonus za něco, za co nemůžu. Silničáři to tam házej schválně, když záplatují.. 
Já to dělal 3x a přítelka 1x a vždy bez problému. Jen jednou to chlápek slíbil nahlásit a nenahlásil, tak jsem musel stavět jinýho a od té doby vozím s sebou čísla na všechny pojišťovny a požaduju, aby tam rovnou zavolal. Kdyby se někdo cukal, kvůli bonusu, nebo to popíral, nemá cenu se hádat, ani volat policii, nedá se to dokázat. Lepší vzít jinýho, jezdí jich mraky.

- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Stanley> možná by bodlo napsat, jakou máš corsu ... Třeba na corse A není okno lepené
Na Bčku nevim .

Na Bčku nevim .
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
-