přední sklo na oplíka

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Odpovědět
Hanka Borová

přední sklo na oplíka

Příspěvek od Hanka Borová »

Čauky šikovní, technicky nadaní kluci:-) Prasklo mi na corsičce 1,2 16V, rok výr. 2000 přední sklo, poraďte prosím někde nějakej levnej vrakáč...přece jen je vidět, že máte přehled Hanka
Robin

Příspěvek od Robin »

Sklo je lepený, to se nedá vyndat bez vykopnutí, tedy doufám, že se nepletu a nějaký kouzelník ho nedokázal vyříznout :)
Sklo můžeš mít nové a zadarmo, jen musíš zastavit nějaký náklaďák, od kterého jako odletěl kámen. Řidič to musí hned telefonem nahlásit své pojišťovně.
souky222

Příspěvek od souky222 »

ale bacha prej se na to moc netvářej(zaměstnavatel jim prej sebere bonusy) já ho sehnal přez aukro a podobný portály
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Robin

Příspěvek od Robin »

Mě jeden řidič říkal, že no problem, prý má každý rok mnoho škodných událostí, když každou chvíli do něčeho nacouvá atd..
Já to dělal 3x a přítelka 1x a vždy bez problému. Jen jednou to chlápek slíbil nahlásit a nenahlásil, tak jsem musel stavět jinýho a od té doby vozím s sebou čísla na všechny pojišťovny a požaduju, aby tam rovnou zavolal. Kdyby se někdo cukal, kvůli bonusu, nebo to popíral, nemá cenu se hádat, ani volat policii, nedá se to dokázat. Lepší vzít jinýho, jezdí jich mraky. :) Odlétne-li od vás, zapírat. Přijde mi jako škoda přijít o bonus za něco, za co nemůžu. Silničáři to tam házej schválně, když záplatují.. :(
System

Příspěvek od System »

a když to nahlásíme na pojištovnu, nepřijdu o bonusy i já coby účastník "nehody"?
i s malým autem jde zahrát velký divadlo
Keil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keil »

o bonus prichazi vynik nehody...
Corsa C 1.2 twinport + CHIP
stanley770

Příspěvek od stanley770 »

vsetky predna skla sa lepily? lebo ja nema ani problem zeby bolo poskodene len sa mi nejak posuva dole a pomali sa bojim ze uz zacne tiect aj popri gumicke.
stanley770

halooooooooo nevie mi niekto poradit co stim? vraj tam maju bit nejake drziaky ale vobec neviem ako to ma vypadat a ked som sa pytal v obchode tak mi povedali ze iba origo predajca.
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Stanley> možná by bodlo napsat, jakou máš corsu ... Třeba na corse A není okno lepené :wink:
Na Bčku nevim .
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
stanley770

mam B-cko. na niektorych je lepene ale ja mam sklo v gume preto sa posuva vraj tam maju bit nejake drziaky. a tie mi bud chybaju alebo su uz na kkt.
souky222

Příspěvek od souky222 »

bych koupil normálně sklo a bauset a přilepil bych to a držáky bych neřešil pokudy tam neni opravdu velká vůle, jinak pro ty držáky se stav do opla určitě je bude mít nebo je aspoň objedná
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Odpovědět