Rozebraní dveří a interiéru vubec
-
Rozebraní dveří a interiéru vubec
Vzhledem k tomu ze verim, ze nejsem jedina lama ktera to nedokaze, zakladam todle tema, ktere se treba bude hodit i dalsim lidem.
Prosim vas muze mi nekdo poradit, jak demontovat: kličky na zavirani oken, celou tu vec na zavirani a otevirani dveri co je uvnitr (bez elektr. ovladani zrcatek) a vubec cely ten deklik na dverich? Odmontovat dolni kapsu zvladam uz levou zadni, ale ten zbytek ...
Ja se s tim morim uz par dni a musim ric, ze jsem stasten ,ze jsem nekoupil knihu "Jak na to" za cca 700,-, pac je v ni velky NIC (to se netyka jen dveri ale i dalsich veci jako elektroinstalace atd.).
Diky moc za rady a fotodokumentaci (pro nazornost, klidne na jiz demontovanych dilech).
Prosim vas muze mi nekdo poradit, jak demontovat: kličky na zavirani oken, celou tu vec na zavirani a otevirani dveri co je uvnitr (bez elektr. ovladani zrcatek) a vubec cely ten deklik na dverich? Odmontovat dolni kapsu zvladam uz levou zadni, ale ten zbytek ...
Ja se s tim morim uz par dni a musim ric, ze jsem stasten ,ze jsem nekoupil knihu "Jak na to" za cca 700,-, pac je v ni velky NIC (to se netyka jen dveri ale i dalsich veci jako elektroinstalace atd.).
Diky moc za rady a fotodokumentaci (pro nazornost, klidne na jiz demontovanych dilech).
- romoli
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
stačí hledat, jak sundat kličny, jak demontovat pruduchy ventilace... to vše se tu češilo. Kličky maj sychrovku kterou musiš pomoci třeba zahnuteho dratku vyndat, tapec drží na dvou šroubech z boku dveří, jednom pod ovladanim zrcatka a třech v madle + možná bude třeba vyndat lišta co těsní okno (já musel a vlastně sem to i vždy potřeboval tak sem nezkoumal jestli to jde i bez toho)
Každej šermíř na
, když nepřátel nerovno.

-
romoli: Mozna to zni neuveritelne, ale hledal jsem (bez uspechu, asi sem hledal kratkou dobu).
U těch kliček nechapu pojem sychrovka a co jsem se snažil, tak sem tam nic takového, co bych dle tohoto nazvu tipoval neviděl ...
Ty srouby na boku dveri sem nasel bez problemu a ten pod tim krytem zrcatka taky, ikdyz ten kryt zrcatka z toho meho hledani onemocnel (jedna ta packa se ulomila). Ale jak sundat madlo a to kolem? Ja nasel jeden sroub v dolni casti madla, ale dal nevim...
smazana citace by tox
U těch kliček nechapu pojem sychrovka a co jsem se snažil, tak sem tam nic takového, co bych dle tohoto nazvu tipoval neviděl ...
Ty srouby na boku dveri sem nasel bez problemu a ten pod tim krytem zrcatka taky, ikdyz ten kryt zrcatka z toho meho hledani onemocnel (jedna ta packa se ulomila). Ale jak sundat madlo a to kolem? Ja nasel jeden sroub v dolni casti madla, ale dal nevim...
smazana citace by tox
- romoli
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
za tou klickou je jakoby taky perko.to vycvakavam sroubovakem.to calouneni je spoubek v madle 2 na boku calouneni a pod tim plastem u ze vnitr auta od zrcatka
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- romoli
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
to je proste takovej dratek jako pul mesic
staci?

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

-
Dik za pomoc ... ta fotka by bodla ... Ja se na to mrknu asi tak v pondeli nejdriv, pac vcil si jedu dovolovat.
Nahodou tu vec s tim "malym reprackem" nema nekdo sundanou, ze by sem nahodil foto z druhe strany, aby bylo lepe poznat co a jak s tim ... protoze posledne decentni sila skoncila ulomenim zminovane packy toho krytu zrcatka.
Nahodou tu vec s tim "malym reprackem" nema nekdo sundanou, ze by sem nahodil foto z druhe strany, aby bylo lepe poznat co a jak s tim ... protoze posledne decentni sila skoncila ulomenim zminovane packy toho krytu zrcatka.
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pepino
- knedlik
- Člen Corsa Clubu