Samolepky Corsa Clubu
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Mela: to víš že to půjde... největší je 81 x 7 cm a stojí 65 Kč + rozpočítání poštovného... Přijela bys pro ní do Mimoně či budeš chtít řešit vyzvednutí jinak?
Eesper.. Tzn. chceš malou a velkou, jestli správně chápu? - takže budeš mít příplatek jen 65 kč, protože poštovný se ti počítá v té malé a to je v rámci příspěvku do klubu ;o) tu malou chceš taky zevnitř či zvenku?
Dome... prosím tě napiš mi sem ještě jednou co chceš.. ať to tu mám pohromadě, díky ;o)
To All... nepište mi s tím prosím sz, ani na icq ani maily.. pište to sem, ať to mám pohromadě nebo to ztratím... znám se ;o)))
Jinak do příspěvku uveďte jakou samolepku chcete (je li odlišná od základu), barvu (můžete vybrat v prvím příspěvku je link), z venku či zevnitř lepenou...
Eesper.. Tzn. chceš malou a velkou, jestli správně chápu? - takže budeš mít příplatek jen 65 kč, protože poštovný se ti počítá v té malé a to je v rámci příspěvku do klubu ;o) tu malou chceš taky zevnitř či zvenku?
Dome... prosím tě napiš mi sem ještě jednou co chceš.. ať to tu mám pohromadě, díky ;o)
To All... nepište mi s tím prosím sz, ani na icq ani maily.. pište to sem, ať to mám pohromadě nebo to ztratím... znám se ;o)))
Jinak do příspěvku uveďte jakou samolepku chcete (je li odlišná od základu), barvu (můžete vybrat v prvím příspěvku je link), z venku či zevnitř lepenou...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
stopro šlo ;o) a tedy standart - malý rozměr těch 25 x 2,2 cm za 23 kč plus rozpočtený poštovný či velkou 81 x 7 cm za 65 Kč plus rozpočtený poštovný?
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Berry... už jsem Tě dopsal..
To All... prosím ještě jednou.. pište sem opravdu ve formátu
rozměr - barva - zevnitř/zvenku
barvy a rozměry máte v prvním příspěvku, písmo psát nemusíte všechyn jsou písmem co máme v logu - jestli chcete jiné rozměry či jiné samolepky kontaktujte prosím rovnou Infernitse...
To All... prosím ještě jednou.. pište sem opravdu ve formátu
rozměr - barva - zevnitř/zvenku
barvy a rozměry máte v prvním příspěvku, písmo psát nemusíte všechyn jsou písmem co máme v logu - jestli chcete jiné rozměry či jiné samolepky kontaktujte prosím rovnou Infernitse...
-
- Kontaktovat uživatele:
Velbloude, omlouvám se,ale měla bych ještě změnu. Ale už bude definitivní. Bude to teda rozměr 81 x 7 / barva - modrá / lepená zevnitř
Moc se omlouvám za zmatek. Do Mimoně nejedu, jelikož je to docela daleko, takže se domluvíme na poslání domů. Moc děkuji a ještě jednou se omlouvám
Moc se omlouvám za zmatek. Do Mimoně nejedu, jelikož je to docela daleko, takže se domluvíme na poslání domů. Moc děkuji a ještě jednou se omlouvám
Corsa B r.v.95 1,5TD 49kW
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Mela... v pohodě..už to tam máš změněný...
Dome.. ok, také jsem tě už změnil..jen jestli to chceš tímto písmem, tak to nebude mít 87 na výšku..nevím jak je to písmo vysoké..
eesper.. ok.. registruji, máš to mít ;o)
jezisekxx.. nak jsem tě napsal.. z vlastní zkušenosti doporučuji zvenku... jinak víc se na tom dohodni s Mini Mikem ;o)
Dome.. ok, také jsem tě už změnil..jen jestli to chceš tímto písmem, tak to nebude mít 87 na výšku..nevím jak je to písmo vysoké..
eesper.. ok.. registruji, máš to mít ;o)
jezisekxx.. nak jsem tě napsal.. z vlastní zkušenosti doporučuji zvenku... jinak víc se na tom dohodni s Mini Mikem ;o)
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
suby... již jsem tě dal do seznamu... jinak ta Tvoje stojí 95 Kč... budeš chtít i tu malou?? nebo ti cenu za tu malou mám odečíst od ceny této samolepky??
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Ok, dobrá volba ;o)
jinak pro všechny.. stav objednaných věcí máte na první stránce
viewtopic.php?p=10133#10133
tak to vždy po přidání po mě prosím zkontrolujte ;o)
jinak pro všechny.. stav objednaných věcí máte na první stránce
viewtopic.php?p=10133#10133
tak to vždy po přidání po mě prosím zkontrolujte ;o)