ty vado docela palba ... hlavne ze si celej ja to rikam porad ze corsa je bezpecny auto ... vym ze se to sem ted nehodi ale jak si dokazal ty acka na zadku ???? a toho blbecka zedri s kuze me se to stalo ted na motorce v debilni zatacce jel sem ve prostred svyho pruhu klopim a najedou predemnou debil s feldou kerej jel prostedku stich sem to akorat vyc polozit a dal koleno bliz k ramu ale byla to tesnota kdybi me srazil tak sem ko .... pls jak si dokazal ty acka ???? dik za odpoved
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
no to sem měl kvůli tý kotoučovce vzádu pač mi lukáš převařit bubny na kotouče...jo podvozek kola a zadní náprava naštěstí přežila se mnou takže kola přeleštit motor, brzdy, podvozek a zadní nápravu s částí interiéru vykuchám a dám do nový kastle
Kurva .. nemá cenu nic říkat, vše bylo řečeno .. ale škody, že jsi dodělal a hned rozbil .. to je škoda .. aspoň, že pár věcí přežilo no .. ale tohle jsem nečekal !!
Predpokladam, ze policajti to nesetrili, takze hodne zalezi ci mas i nejake foto tesne po nehode a ze jste aspon napsali ten trapny formular.. JInak to bude na dlouhe lokte a ze nema pojistku? Tim spis bych hned volal benga - ted muzes maximalne jen machrovat, ze mas znamosti
svoby neboj jen co seženu peníze tak se pustím do nový...dávám eště pár obrázků...hlavně já měl štřechu natlačenou na hlavu a jediný co mě zachránilo bylo to ,že se sedačka zvohla a tím mi chránila hlavu před nárazem
smithy ty nedáš pokoj to že sem tam málem zdechnul je jedno hlavně jestli budou vrata vid a bohužel tě zklamu...na tom autě z karoserie nezbylo nic auto je roztržený vejpůl a zadní vrata zkřížený, jediný co přežilo je interiér a GSI stříška ted to zkoušíme dát na totálku tak to nemůžu rozebrat, ale jestli se to nepovede tak bude pár dalších dílů na prodej pač koupím nějakou celou corsu