Tak tohle je corsa co jsem si včera večer přivezl 1,4 16V 90hp (zatím ) moc peknej tech. stav lehká koroze u rohu zadních lemů a na rohu střechy....
new A.T.U laďák +olej
origo Opel koberečky+poviná výbava
hned jak bude líp sundám origo šedý plasty a pujdou do černý :jeaaa
Naposledy upravil(a) Tiger.s dne 13 lis 2010, 21:56, celkem upraveno 1 x.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Diky ..NO ty jo je tam eibach podvozek a hačá to pěkně
Jinak má jen el. okna nic víc A to je dobře zbytečný kila
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
No první věc co je ted na řadě jsou třmeny z turba ... pak zadní náprava a mám rozjednaný c20xe Pak se vše bude odvíjet podle toho kolik love budu mít v new práci
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Fugy píše:jéééé na tu sem koukal:D kdyby mi nevyšlo to gsi co sem pro něj v pátek jel tak sem pro ni měl jet v pondělí... z písku žejo
Ty si ten pán co jim volal každej den ?
No zatím vyškubávat nic nebudu .....Jen udělám brzdy zatím .. a šetřím na xe ...
Lukáši dám dám hned jak přestane ten hnusnej chcanec Jinak přehodil jsem dopoledne ten vejfuk a samozřejmě ihned začal mlátit o nápravu Nesnáším tohle řešení
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tigars - stačí dát nový silentbloky, taky mi to dělal při nasazení a jak jsem je vyměnil, tak v poho... ale máš pravdu.. tohle vedení nad nápravou bez dodatečnýho úchytu se mi zdá nějak nešikovný...