řekl bych že myslel čidlo klikový hřídele...to dělá tydle fajn věci, ale nevim všechno, tak radši počkej co ostatní zkušenější. Motor máš počítám jednolitr?
Nebo špatné čerpadlo, nebo relé čerpadla. Slišíš bzukot čerpadla když dáš kliček do polohy že ti rosvíty kontrolky?Jak na to přišel mechanik? když je špatné čidlo klikovky tak to auto nastartuješ jen motor jede nepravidelne bo v polohe nenasáva palivu. A kdyš se s karou prevratiš abyse auto nezapálilo palivem tak je v tom bezpečnostni prvek u motoru je neco jako spinač. vydel jsem to u renaulta a peugeota. Zmáčkneš ho a jedeš.vypada jako kapsule s červenou krytkou.Ale nejsem si jistý jestli to opel má.
prisiel nato tak ze ked na toto cidlo natiahol novu kostru a tim ho kvyzi vyresetoval tak zacalo znova startovat. pokial bolo zablokovane tak som nepocul ani ceppadlo a ani rele nezvakalo a to viem ze su na 100% OK.
no to bude zrejme ono...........a este co moze stat taka nova sranda a ci moze bit dovodom ze auto zacalo dost klepat. moze to bit dovod ze neodpaluje spravne?
asi nehovorime o tom istom aute..........moje corsa nemala nehodu len zrazu prestala startovat. prosto som len na parkovisku zaparkoval a uz som nenastartoval domou ma odtiahli.