selfix / samoopravna
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
selfix / samoopravna
Cau vsem. Kamos se vrhnul do projektu ktery nazval Selfix (selfix.cz - jeste ve vyvinu). Nazev napovida - oprav si sam.. proste bude mit velkou dilnu pro 8 aut, zvedaky, naradi, i eshop pres kterej si predem muzete objednat nahradni dil a druhy den ho tam mit. Co vy na to... muze s tim mit uspech?
- Hosak
- Robin
Mě se na tom líbí, že je to něco úplně nového, ale překvapilo by mě, kdyby o to byl větší zájem. Většina lidí si neumí udělat nic a dokonce mám několik známích, kteří umí, ale jsou liní a raději si zajedou do servisu i na výměnu oleje. Já něco umím, ale dělám to jen proto, že mě to baví a můžu to dělat doma.
Určitě bude záležet na ceně.
Možná se najde dost lidí, kteří umí, ale nemají kde a rádi si přijedou umazat ruce, ale nesmí ten rozdíl být malý, aby si raději nepřidali tu stovku, nebo dvě..
Určitě bude záležet na ceně.
Možná se najde dost lidí, kteří umí, ale nemají kde a rádi si přijedou umazat ruce, ale nesmí ten rozdíl být malý, aby si raději nepřidali tu stovku, nebo dvě..
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
No tak v planu je samozrejme mit ty ceny lakavy
)
Dokonce je tu i takovy napad, ze pro pripadny automechaniky, ktery by chteli pronajem na tydny, aby tam mohli makat na svych kseftech, nebo delat melouchy, by byla sleva (a to i za tam nakupovane soucastky) Jinak teda jedna se o Prahu... panelakovy mesto:o)

Dokonce je tu i takovy napad, ze pro pripadny automechaniky, ktery by chteli pronajem na tydny, aby tam mohli makat na svych kseftech, nebo delat melouchy, by byla sleva (a to i za tam nakupovane soucastky) Jinak teda jedna se o Prahu... panelakovy mesto:o)
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: