Taky se už nemůžu dočkat Budu dávat 15... sice jsem myslel celou dobu na 14 ale když už to bude stát prachy tak nemá cenu to řešit.
Představu mám nějakou takovouhle:
to vypada jak kdyz to auto uz nemuze a mele z posledniho
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
V tejdnu si zaběhnu pro nový rz. Vpředu pujde napevno k nárazníku dozadu jsem si připravil toto. Myslim že k new laku zadních dveří, znaku Opel a novejm crystal světlum se to bude na záď hodit spíš, než bez držáku...
ja mam ted kozu na vymene oleje..to ti nekde udelali nebo jsis to delal sam?