jé, člověk tu chvíli nejni a je tu tolik nových corsiček a ještě k tomu s majitelkami..vítej, vítej..A navíc, kousek od Olomouce, kdeže? Já jsem na tom podobně..
Lidičkové zlatí, mám na vás malou prosbu. Poraďte mi s jakou barvou se dá nejlépe kombinovat ta moje stávající barva. Chci nějak sladit barevně interiér a časem hodit do laku i spojlery,ale nechci to mít úplně všechno modré. A nějak nevím jaká barva by k tomu byla tak ideální. Děkuji všem za návrhy.
Corsa B r.v.95 1,5TD 49kW
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
To Mela Já nevim ,kombinovat tu metlu s jinou barvou... Já bych dal ty plasty do laku s tou barvou co máš, nebo černou lesk, fakt nevim to jsi mně zaskočila I když po Ústí jezdí Corsa ve vínoví metalíze a plasty má stříbrný. fakt nevim
To Havli No přemýšlela jsem že plasty asi hodím na černo,ale ještě potřebuji jak si mám s tou barvou sladit interier. Fakt jsem na kombinaci barev lama
Corsa B r.v.95 1,5TD 49kW
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
Mrkni se do sekce členové>Dub je tu kluk kterej dělal interier nedávno a podle mého se mu to dost povedlo. Apak je tu ještě jeden ale to se musim podívat,jsem zapomněl jeho nick.