Mam Opel, ale žiju VW .. jsem taky nakaženej VW, ale nechám si svou corsu, ptz kdybych koupil druhý auto VW, tak by corsa šla stranou a to nechci, když jsem na ní makal půl roku každý den takže VW bude jen sen a přes zimu se bude makat na motoru
Naposledy upravil(a) Lukkas dne 22 říj 2010, 17:48, celkem upraveno 1 x.
řekl bych to taklen vždy sem byl pro němce a VW je z nich nejlepší BMW/AUDI sou hezký a sportovní, ale drahý. M-B jsou luxusní, ale drahý... VW je spojuje vše za slušnou cenu teda až na Corrado, na to sou drahý díly
Zdarec..hele ja vim ze by se to nemelo ale nemel sem jinou moznost nez roztlacit corsu..mam v tom 1.0 tak sem se chtel zeptat jestli muze nastat nejaky problem?
V motoru X10XE se nevyznám, ale mnel sem Tigru X14XE a ta se roztlacet nesmela. Pak delala neplechu rj a to už je problém. Je možné že si najde nejakou chybu která ani není chybou a zapne nouzovi režim....a to je pro motor zly.
hoodn zajímavá stránka o Corsách A .. plno věcí, co jsem neviděl, a fakt jsem čuměl, rozdělení modelů, edicí, vývody, druhy sedaček atd atd atd .. zajímavý fakt ..
nechci nikomu nic podsouvat ale jak tak vzdycky klabosim s kamaradem na stk tak nejhur jsou na tom VW ne asi ze by to byli spatna auta to netvrdim ale jak kazdej si to poridi s tim ze je VW drzak a pak udrzba zadna a pak to tak vypada...ono co by clovek chtel napr.od motoru 1.8 benzin 55kw kdyz to mam v astre na 1.6 je jasny ze ty VW motory jsou takrka neznicitelny protoze maj hovnajz vykon a 3G jsou dneska schroustli jako opel ,to je cely
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Dobre Fugy kdyz najedes na stranky cc tak jak je tlacitko forum,tak je tam i chat
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..