Úzký gumy nejsou hezký, ale na slabé motorizace v pořádku, co ale nechápu, jsou úzký gumy na širokých kolech.
Několikrát jsem to už viděl a myslel, že si dotyčný objednal omylem špatný rozměr, nebo tak nějak.. Jestli je to schválně, má tahle úchylka nějaké jméno?
To zadní kolo na tom Seatu vypadá, jako když je svlýklý..
ty úzký gumy na širokých diskách je naschvál kvůli snížení, aby guma zalezla do podběhů a ven trčel jen ráfek jestli to chápu dobře tak to patří ke low and slow stylu... je to lepší než lítat na balonech
Přesně tak o stylu a proto nemám rád ty co maj balóny na kolech a na nárazníku maj to srdíčko atd. co k tomu patří Už hodně lidí sem s tim potkal a plácal sem si na čelo
Nic ve zlým, každého věc a vkus, ale můj názor je, že je to ošklivý, zbytečně drahý široký disk, náchylnější k odřeninám a hlavně na úzké šlupce to auto tak dobře nedrží. Tak mi to připomělo to video o tuningu, jak tam někdo říkal, že lidi dávaj hodně peněz na to, aby to auto bylo horší než v serii
Taky nevím, jestli je bezpečný provádět tyhle věci bočnici gumy..?
Bezpečný to je, ničemu to nevadí jen je rizoko odření hrany kola ale pokud si člověk dává pozor, tak se mu to nestane .. ( já ho jednou nedával a odřel jsme si půl kola , ale už po tom není ani památky )
nebezpecny to je tehdy kdyz to das na auto s vysokym vykonem a budes hodne protacet a gumovat, pak to bocnice nemusi vydrzet, na normalnich autech to nicemu nevadi a neni to nebezpecny
je to nebezpecny i na slabym aute... krom toho, ze to namaha napravu jinak, nez origo sirka kola a gum, tak hrozi riziko vyzuti gumy v zatackach. tam jdou Acka dolu docela slusne znamy v servisu vykladal, co tam obcas vidi za tuzing kary.
ale, proti gustu xDDD nekdo chce v aute vypadat stylove,a nekdo se ma rad pri bezpecne jizde.